Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8879930

Caroli 11 Ingatlan és Pénzügyi Tanácsadó

56 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Gáz (konvektor)
FŰTÉS
  • Belső szintek 1
  • Építés éve 1990
  • Fűtés Gáz (konvektor)
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása


Székesfehérvár -Maroshegyi városrészben eladóvá vált egy kis ékszerdoboz, 5. emeleti 56 m2-es erkélyes felújított 2 szobás lakás teljes bútorzattal, gépesítve.


A lakás pár évvel ezelőtt teljes felújításon esett át. Amikor kicserélték a nyílászárókat , műanyag hőszigetelt üvegézisekre, a villany- és vízvezetékeket. A két külön nyíló szoba laminált padlóval , míg a többi helyiség taposó burkolatot kapott.


A konyhabútort teljes gépesítéssel szerelték be.( melyben helyet kapott a mosogatógép, a mikró, a beépített sütő – illetve a főzőlap, mosógép, valamint a nagyméretű alul fagyasztó hűtő. Az ablakok műanyag hőszigetelt üvegezésiek, redőnnyel és szúnyoghálóval, fürdőszoba és a toalett is teljes felújításon esett át. A lakás fűtése 2 db gázkonvektorral megoldott, illetve kiegészítésként a a nappali szobában elhelyezett, klíma tud gondoskodni a megfelelő hőmérsékletről a lakásban. A falakrészben tapétásak és festettek. A lakás fenntartása kedvező, téli hónapokban sem haladta meg 23 ezer forintot. A közös költség 12.500,-ft/hó.


A lakásban lévő bútorok is a mai kor igényeihez mérten kerültek berendezésre, a hálószobában beépítésre került egy faltól falig , tolóajtókkal ellátott gardrób, mely megkönnyíti az itt lakók ruháinak a tárolását.


Az ingatlant tulajdonosa igényesen minőségi anyagok felhasználásával újította fel, a lakást, így az új tulajdonosnak a berendezés beszerzésével már nem is kell bajlódnia, csak hoznia kell a személyes holmiját.


A társasház is felújtásra került, melyben új nyílászárók, bejárati ajtó, taposóburkolatok cseréje is megtörtént, illetve az épület külső szigetélése.


A lakás befektetésnek is kiváló, megközelíthetősége kapcsán is, a ház előtt a parkolás ingyenes.


Környék:


Csendes,részben családi házas övezet Székesfehérvárhoz, Balatonhoz, M7-es autópályához közel. Az infrastruktúra kiváló, óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, posta, boltok, cukrászda, buszmegálló, kisebb szolgáltató egységek, mind pár perc alatt elérhetők.


Ingatlan kínálatunkról bővebben tájékozódhat a telefonszámon, rendelkezésre állunk, ügyvédi , energetikai és pénzügyi szolgáltatások készítésében, segítésében.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Caroli 11 Ingatlan és Pénzügyi Tanácsadó

Caroli 11 Ingatlan és Pénzügyi Tanácsadó
+36 30 525