Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8899596

Openhouse Székesfehérvár Ingatlaniroda

100 m2
ALAPTERÜLET
5
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1960
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Az Openhouse Székesfehérvár Ingatlaniroda kínálatában eladó a #171227 hivatkozási számú székesfehérvári társasházi lakás.

Székesfehérváron a Gyümölcs utcában kínálok megvételre egy teljes körűen felújított társasházi lakást. Az ingatlan minőségi alapanyagok felhasználásával és a mai modern technológia alkalmazásával kerül felujításra a lehető legmagasabb színvonalon. A nettó alapterület 121m2, amely magába foglal egy nagy amerikai konyhás nappalit, 3 darab hálószobát, 1 darab dolgozószobát, 2 darab fürdőszobát és 2 darab wc-t. A fő hálószobánál külön szülői blokk került kialakításra saját fürdő-vel és gardróbbal. Az ingatlanhoz tartozik egy 40m2-es pince, egy 6m2-es tároló és egy közös udvarrész is.

CSOK PLUSZ-RA ALKALMAS AZ INGATLAN!

Rövid műszaki leírás:
40-es masszív főfalak
15cm Austrotherm homlokzati hőszigetelés
25cm közetgyapot födém hőszigetelés
3 rétegű 5 légkamrás műanyag nyílászárók antracit színben
teljesen új tetőszerkezet és cserép
3 x 16 Amper áramerősség
9kW-os Daikin hőszivattyú + padlófűtés
H-tarifás mérőóra
Elektromos redőny előkészítés
Szúnyogháló
Riasztó, kamera és kaputelefon védőcsövezése és kábelezése
Geberites Wc
3 db fénycsatorna


A jelenlegi állapotban még vannak módosítási lehetőségek a felújítást illetően, vásárolja meg időben, hogy teljesen az Ön ízlésének megfelelően lehessen kialakítani álmai otthonát.

Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó székesfehérvári társasházi lakás, vagy bármely más társasházi lakás és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #171227Az Openhouse Székesfehérvár Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A társasházi lakás vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Openhouse Székesfehérvár Ingatlaniroda

Ambruzs Norman
+36 30 592