Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8913448

GDN Ingatlanhálózat - Märcz Kft

53 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Távfűtés
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Fűtés Távfűtés
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

L-004224. Elegáns Mediterrán Stílusú, Teljesen Felújított Lakás Eladó Székesfehérváron.

Egy igényes új tulajdonosát keresi ez a rendkívül elegáns, mediterrán stílusú lakás. A lakás belső szigeteléssel rendelkezik, olasz fa burkolatú falakkal, nagy radiátorokkal és teraszszerű erkélyekkel. A kiváló német nyílászárók mind redőnyösek, a nappaliban pedig három teli teraszajtó (bukó-nyíló) található.

A villanyhálózat teljesen felújított, a burkolatok alatti vezetékek modernizáltak. Az első osztályú olasz és spanyol járólapokkal burkolt területek, valamint a vizes blokkok fenyő ajtókra lettek cserélve. A helyiségek szúnyoghálóval ellátottak, arany homok fújt Legrand kapcsolók és aljzatok, valamint leengedhető bambusz rolók díszítik őket. Az automata radiátor légmentesítők, a tűzálló munkafelületek a konyhában, és a nagy méretű sarok tusoló mind hozzájárulnak a modern és fiatalos környezethez.

A konyha pultos rendszere átalakítható. Az előszobában egy hatalmas beépített szekrény található, valamint a konyhai egyedi gyártású bútor is a lakásban marad. A rezsiköltség átlagos, a külső-belső szigetelésnek köszönhetően télen-nyáron kedvező.

A vételár tartalmazhatja a 3 éves Whirlpool mosógépet, 5 éves LG no-frost kombinált hűtőt, 5 éves Samsung mikrohullámú sütőt, franciaágy keretet és ágyrácsot, fenyő polcokat, fenyő ruhásszekrényt (hálószobához), karnisokat és olasz fényáteresztő függönyöket. További berendezések is alku tárgyai lehetnek.

A lakás Székesfehérvár biztonságos részén található, a belváros szélén, a ház előtt élelmiszerbolt és ügyeletes gyógyszertár mindössze 2 percre. A lakóközösség igényes, a közös képviselő segítőkész.

A ház előtt parkolóhelyek bérelhetők, a környéket kamera figyeli.

Az ingatlan elhelyezkedése, valamint, a környék infrastruktúrája miatt befektetésnek is kiváló, bérbe adható.

Jelenlegi tulajdonos az ingatlant vissza bérelné december / január 31-ig, havi 150.000,- Ft + rezsi áron

Eladási Irányár: 46,2 M Ft

Ha felkeltette érdeklődését, hívja irodánkat bizalommal, éljen ingyenes, személyre szabott hitelügyintézés szolgáltatásunkkal. Segítünk továbbá adásvételhez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészítésében.

For English details please send us a message or an e-mail, thank you ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: - GDN azonosító: 374922

Térkép

A hirdető elérhetősége

GDN Ingatlanhálózat - Märcz Kft

Koncz András
+36 20 933