Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8870575

5100 Jászberény Szentháromság tér 2. - OTP Ingatlanpont Iroda

57 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1977
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Békés vármegye Szeghalom városának központi lakótelepén eladásra kínálok egy 3. emeleti, 57 négyzetméter alapterületű kétszobás lakást. A lakás fűtése konvektor, elektromos hőtároló kályha, vagy a szoba és ebédlő közé épített csempekályha alkalmazásával oldható meg, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja. A lakás vizesblokkja öt éve teljes felújításon esett át, mely a burkolatok mellett a csövek és az érintett szakasz elektromos hálózatát is magába foglalja. A szobák parkettázottak, a burkolatok sehol sem szorulnak cserére. Az épület négyszintes ezért a lakás körbefűtött. A lakáshoz egy 1,5 négyzetméteres erkély, valamint a földszinten egy 5 négyzetméteres saját tároló is tartozik.

A nagyszoba 20,8 négyzetméternyi, a kisszoba 12 négyzetméternyi nagyságú. A kamra eltávolításával az ebédlőből nyílik a főzőfülke. Az ablakok műanyagra lettek cseréle.

Az utca csendes, közel a központhoz ahol minden elérhető amire egy családnak szükséges lehet. Mind az óvoda, mind az általános és középiskolák 5 percre találhatóak, boltok és egyén infrastruktúra is könnyen elérhető.

Amennyiben a hirdetésben szereplő ingatlan felkeltette az érdeklődését és megvásárlásához hitel szükséges úgy az OTP Bank kedvezményes konstrukcióit tudom ajánlani. További információért hívjon bizalommal akár hétvégén is.

Térkép

A hirdető elérhetősége

5100 Jászberény Szentháromság tér 2. - OTP Ingatlanpont Iroda

Varga Anett Erika
+36 30 844