Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8899270

OTP Ingatlanpont Csongrád

53 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1985
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

FIATALOK, EGYETEMISTÁK, SZÜLŐK, BEFEKTETŐK FIGYELEM!!! BELESZERETŐS LAKÁS SZEGED ÉSZAKI VÁROSRÉSZÉBEN!

Eladó Szegeden, a Sárosi utcában, 53 nm-es, 2 + félszobás, IV. emeleti, fiatalos, társasházi panellakás. Ez a lakás kiváló lehet kisgyerekes családoknak, fiatal pároknak, egyetemistáknak, illetve befektetőknek is hiszen egy kisebb felújítást követően gyorsan kiadható.

Az ingatlan tízemeletes, liftes, panelprogramos épületben található, felújítandó állapotú. A fürdőszoba és a WC külön helyiségben van. Az ablakok műanyagra cseréltek, szúnyoghálóval, redőnnyel ellátottak.

Az otthon melegét távhőszolgáltató biztosítja egyedi mérős radiátorokkal. A lakásban lévő közműszolgáltatások egyedi mérőórák alapján kerül elszámolásra. A közös költség 12.430,- Ft, a lakás alacsony rezsiköltséggel fenntartható.

A lakás ÉK-DNY-i tájolásának köszönhetően egész nap napfényben úszik. A lakás gyors kiszellőztetése kereszthuzattal is biztosítható.

A lakók szeretnek ott élni, mert a szomszédok, kulturáltak, kedvesek, barátságosak, segítik egymást. A társasház kiváló állapotban van, gyönyörűen karbantartott. A közös képviselet kiváló munkát végez, a ház megtakarítással rendelkezik.

A környék kiváló infrastruktúrával rendelkezik, a közelben számos élelmiszerbolt, óvoda, általános iskola, gyógyszertár, étterem, posta, játszótér, KRESZ-park, kutyafuttató található.

A tömegközlekedés is kiváló hiszen autóbuszoknak, trolibuszoknak és a villamosoknak köszönhetően a város bármely pontja könnyedén, gyorsan elérhető.

Ügyfeleim részére, igény esetén, teljeskörű hitelközvetítést is biztosítok. Szükség esetén a sikeres adásvétel lebonyolításához ügyvédi közreműködéssel állok rendelkezésére.

Vásároljon egy értékálló lakást, kiváló állapotban lévő társasházban, csendes, nyugodt környezetben! Amennyiben hirdetésem felkeltettem érdeklődését, kérem, hívjon bizalommal!

Referenciaszám: M288162

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont Csongrád

Orovecz Józsefné
+36 30 535