Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8888906

-

58 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Gáz (cirkó)
FŰTÉS
  • Kilátás Udvari
  • Parkolási lehetőség Udvari beálló
  • Fűtés Gáz (cirkó)
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó az alábbi belvárosi lakás Sopronban. A Magyar utca és a Pócsi utca kereszteződésében a Várkerülettől gyalog 3 perc sétára van ez a hangulatos lakás. 


 


58m2-es az alapterület, de a beépitett galériák sok plusz négyzetmétert jelentenek itt. 


Praktikusan kialakitott 2+fél szobás, földszinti a lakás. Négy, ablaka a közös udvarra néz. 


 


A tágas, levegős, világos szobák, gyönyörű klasszikus boltives plafonnal vannak épitve. Ezen kivül izgalmas kialakitású falba süllyesztett, megvilágitott polcokkal, falidisz elemekkel van feldobva a nappali. 


Konyha, fürdő, nappali és hálószobán kívül, van két galériázott rész is. Az egyik egy teljesen külön kis szoba belső ablakkal a konyhára, a másik pedig a hálószoba galériája, ezek akár gyerekszobákként is használhatók. 


 


A plafonig erő és lépcső alatti, illetve galéria alatti beépitett fa szekrényeknek hála, rengeteg pakólóhely áll rendelkezésre, amely bútorok igy a szoba teréből már nem vesznek el helyet. 


 


Fűtése új, gázkazános, de adott esetben a cserépkályha is használható. A konyha és fürdő alatt nagyon kellemes padlófűtés, a nappaliban és a hálóban radiátorok vannak. A konyhai csapra víztisztító berendezés is be van szerelve, tisztított, lágy csapvíz is iható igy. 


Ami egy óriási előnye ennek a lakásnak, hogy a belvárosban, központi helyen van, mégis akár autóval is könnyen megközelithető. A parkolás teljesen ingyenesen a közös udvarban lehetséges.


 


Az udvaron saját tároló is tartozik a lakáshoz, ahol akár kerékpárokat is lehet tárolni, illetve a közös pince használatára is van mód.


Tel:06303629786

Térkép

A hirdető elérhetősége

Gergely Molnar

+36 30 362