Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8896478

Openhouse Sopron Ingatlaniroda

99 m2
ALAPTERÜLET
4
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2024
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Az Openhouse Sopron Ingatlaniroda kínálatában eladó a #166889 hivatkozási számú soproni társasházi lakás.
Sopron belvárosában a Poncichter negyedben egy lakóház újjászületéseként kerül kialakításra a 2 lakásos társasház, melynek utcafronti lakását kínáljuk megvételre.
Az ingatlan 99m2-es, amerikai konyhás nappaliból és 3 hálószobából áll. 2 fürdőszoba kerül kialakításra, melyből az egyik közvetlenül a szülői hálószobából nyílik.
Modern, energiatakarékos megoldások jellemzik az épületet. Fűtése pénztárca kímélő hőszivattyús rendszer lesz. A kivitelező már a tervezésnél is igyekezett a maximumot kihozni az épület adottságaiból, a műemléki jelleg megtartása mellett. Egyedileg gyártatott hőszigetelt üvegezésű nyílászárók kerültek beépítésre. A falak szigeteléséről belső hőszigetelő téglából készült előtétfalak gondoskodnak. A belső dizájn kialakítása jelen állapotban még az új tulajdonos ízlésére szabható, de alapvetően a hely és az épület szelleméhez igazodó belső megoldásokat alkalmaz a kivitelező. A lakás várható átadása 2025 év közepe
Ajánlom mindenkinek aki, élhető, praktikus otthont keres magának és a családjának és fontos számára, hogy a belváros egy karnyújtásnyira legyen.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Openhouse Sopron Ingatlaniroda

Rakaczki Péter
+36 20 928