Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8875269

Openhouse Sopron Ingatlaniroda

71 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2023
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Az Openhouse Sopron Ingatlaniroda kínálatában eladó a #168401 hivatkozási számú soproni társasházi lakás. Új építésű lakást szeretne? Közel a Lővérekhez? Nem akar várni amíg elkészül új otthona? Sopron, Egeredi dombon, használatbavételi engedéllyel rendelkező, új építésű lakás, rövid időn belüli költözési lehetőséggel eladó.

Négy szintes társasház, második emeletén található a 67m2-es lakóterű jó elrendezésű ingatlan, melyhez két erkély is tartozik, 5,5nm és 2,8nm alapterülettel. A nagy méretű amerikai konyhás nappali túl 2 hálószoba, fürdő, WC szolgálja az itt lakók kényelmét.

Az új építésű ingatlanokra nem jellemző módon, itt a nagy nagy igényességgel megtervezett, praktikus, német minőségű konyhabútor, színvonalas gépekkel mind a vételár részét képezik, és sok millió Ft értéket képviselnek.

A fürdőszobában egy épített zuhanyzó illetve egy álló kád biztosítja az itt lakók wellness élményét.

A lakáshoz tartozik és a vételár részét képezi egy 4nm-es tároló, illetve külön vásárolható hozzá garázs. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó soproni társasházi lakás, vagy bármely más társasházi lakás és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #168401

Térkép

A hirdető elérhetősége

Openhouse Sopron Ingatlaniroda

Hárskuti Noémi
+36 20 937