Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8907500

-

263 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Egyéb fűtés
FŰTÉS
  • Építés éve 2024
  • Fűtés Egyéb fűtés
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Csodálatos Penthouse Medencével és Tengerre Néző Kilátással Primoštenben


Helyszín: Primošten


Ár: 1.325.000 €


Méret: 263,27 m² Hálószobák: 3 Fürdőszobák: 3


Fedezze fel a luxus életstílust a legmagasabb szinten ezzel a kivételes penthouse-szal Primoštenben, Horvátország egyik legkeresettebb tengerparti helyszínén. Mindössze 500 méterre az Adriától, ez az új építésű penthouse páratlan elegyét kínálja a kifinomultságnak és a kényelemnek.


Ingatlan Főbb Jellemzői: • Átfogó Tér: A 263,27 m² gondosan megtervezett belső térrel a penthouse egy nyitott nappali területet kínál, amely zökkenőmentesen integrálja a modern konyhát és az étkezőt. • Privát Medence és Terasz: Élvezze a maximális relaxációt saját privát medencéjével és napozóteraszával, lélegzetelállító panorámás kilátással a csillogó tengerre. • Három Luxus Hálószoba: A penthouse három tágas hálószobát tartalmaz, mindegyik gondosan megtervezve a privát szféra és a kényelem érdekében. • Három Elegáns Fürdőszoba: Tartalmaz egy fő fürdőszobát, egy fürdőszobát, amely a hálószobához kapcsolódik, és egy további fürdőszobát szaunával a maximális relaxáció érdekében. • További Jellemzők: Kényelmes loggia, bőséges tárolóhely és egy dedikált garázs két jármű számára, valamint egy további parkolóhely a vendégek számára.


Épület és Szolgáltatások: • Magas Minőségű Befejező Anyagok: Az ingatlan a legfinomabb anyagokat és kivitelezést kínálja, biztosítva a magas színvonalú luxust és tartósságot. • Modern Infrastruktúra: Fűtési, hűtési és szellőztetési rendszerekkel felszerelve, amelyek egész évben kényelmet biztosítanak. • Uj Építés: 2024-ben elkészült, ez a penthouse egy kortárs lakóépület része, mindössze hét exkluzív lakással.


Regionális Vonzereje: Primošten, egy festői város, amely híres bájos óvárosáról és lenyűgöző tengerpartjáról, a Dalmatin régió ékszere. Tiszta vizeivel, érintetlen strandjaival és meleg mediterrán éghajlatával ideális hely azok számára, akik egyszerre keresnek pihenést és kalandot. A város élénk kulturális élete, ízletes helyi konyhája és barátságos közösségi légköre különleges élményt nyújt.


Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy birtokba vegyen egy darab paradicsomot!


Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy időpontot egyeztessen a megtekintésre, és tapasztalja meg személyesen ezt a kivételes penthouse-t Primoštenben.


 

Térkép

A hirdető elérhetősége

IMMOCORSO International