Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8911973

OC-Pécs, Klimó György u. 21.

37 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Elektromos
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1890
  • Fűtés Elektromos
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Az ingatlanpiac iránt érdeklődő befektetők figyelmébe ajánljuk ezt a kivételes lehetőséget Pécs belvárosában, ahol egy használt, de prémium kivitelezésű lakás várja új tulajdonosát.
Ez a 37 négyzetméteres, 2 szobás ingatlan nem csupán egy lakás, hanem egy életstílus, a polgári lakások körében , amely a modern kényelmet és a városi élet előnyeit ötvözi.
Az ingatlan állapota kiváló, a beépített bútorok és szekrények révén maximálisan kihasználható a rendelkezésre álló tér. A lakás amerikai konyhás elrendezése tökéletes választás a társasági élet kedvelőinek, míg a nagy belmagasság légies és tágas érzetet biztosít.
A fűtés elektromos padlófűtés rendszerrel működik, valamint modern hűtő fűtő klímával is ellátott, így a lakás egész évben kellemes hőmérsékletet biztosít.
A kertkapcsolatos lakás előnye, hogy a városi forgatagból kilépve egy csendes, zöld oázis várja Önt, ahol a pihenés és a feltöltődés garantált. A belvárosi elhelyezkedés különösen vonzó, hiszen a környék felkapott, biztonságos .
A tömegközlekedés könnyen elérhető, és az autóval való közlekedés is egyszerű, hiszen a város fontosabb csomópontjai gyorsan megközelíthetők.
A közelben számos étterem és szórakozási lehetőség található, így az ingatlan nem csupán lakóhely, hanem egy dinamikus közösség része is.
Ez a tehermentes ingatlan nemcsak lakhatási célokra, hanem befektetési lehetőségként is kiemelkedő választás, hiszen a belvárosi ingatlanok iránti kereslet folyamatosan növekszik. A kiváló állapotú és exkluzív lakás ideális lehetőséget kínál azok számára, akik szeretnék kihasználni a pécsi ingatlanpiac adta előnyöket. A környék adottságai, a közlekedési lehetőségek és a lakás prémium jellemzői együttesen teszik ezt az ingatlant egyedülálló választássá.
Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel, vagy további részletekre lenne szüksége, bizalommal forduljon hozzánk. Szívesen segítünk Önnek megtalálni álmai ingatlanát!

Térkép

A hirdető elérhetősége

OC-Pécs, Klimó György u. 21.

Právicz Anna
+36 70 461