Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8889725

Otthon Centrum - Pécs, Király u. 59.

44 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1950
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Ha első lakásvásárló vagy és egy frissen felújított, világos, galériás lakásra vágysz a belvárosban, akkor ez az ingatlan neked szól!
Pécs belvárosában, a Ferencesek utcájában található, így a központi elhelyezkedésnek köszönhetően minden fontos helyszín könnyen elérhető.

Az amerikai konyhás lakásunk kiváló állapotban van, az elektromos fűtés és a klíma gondoskodik a kellemes hőmérsékletről bármely évszakban. A lakás 44 nm alapterületű, 2 szobával és 1 fürdőszobával rendelkezik, és a ház rendezett közös udvarának panorámáját kínálja.

Lehetséges funkciója széles körű, így akár befektetési céllal is megvásárolható. Környéke kiváló ellátottsággal rendelkezik, így minden fontos szolgáltatás könnyen elérhető. A közlekedési lehetőség kiemelkedő, hiszen a tömegközlekedési eszközök és az autópálya is könnyen elérhető.

Az ingatlanunk a belvárosi lakások között a felkapott környékek egyikébe tartozik, így a hely biztonságos, csendes, élettel teli.

A lehetőség itt van, élj vele! A környezetet gondolom nem kell bemutatni....

Ha bármilyen kérdésed van keress bátran!
Ügyfeleink bizalommal fordulhatnak hozzánk, hiszen szakértő ingatlanközvetítők vagyunk, akik az ügyfelek elégedettségét helyezik előtérbe.
Ne habozz, vedd fel velünk a kapcsolatot és nézd meg személyesen is!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Otthon Centrum - Pécs, Király u. 59.

Mecseki László
+36 70 388