Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8875251

Velence Tópart utca 47 - OTP Ingatlanpont Iroda

146 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1996
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Pápa Belvárosában Eladó egy Kivételes Lakás!

Pápa történelmi belvárosában, egy hangulatos társasházban kínálunk eladásra egy 2 szintes, összesen 146 m? alapterületű, 3+1 SZOBÁS lakást. Az ingatlan egy csendes, hátsó udvari traktusban helyezkedik el, külön BEJÁRATTAL. A társasház mindössze 2 lakást és 2 üzlethelyiséget foglal magában, így garantáltan nyugodt környezet várja az új tulajdonost.

Az alsó szinten egy 42 m?-es HATALMAS nappali, egy tágas 16 m?-es KONYHA, kamra, előszoba, WC, zuhanykabinos fürdőszoba, háztartási helyiség, tároló és egy GARDRÓB található, valamint egy impozáns, 50 m?-es TERASZ nyújt lehetőséget a szabadban való kikapcsolódásra. Az emeletre érkezve egy közlekedő, egy fürdőszoba WC-vel, valamint három - összesen 42 m? alapterületű - kényelmes szoba várja Önt.

Az ingatlan jelenlegi nyílászárói fa szerkezetűek, modernizáció szükséges lehet, de a lakás korának megfelelő állapotban van. Az ingatlan fűtését egy pincében található GÁZKAZÁN biztosította, de jelenleg a gázszolgáltatás szünetel, ezáltal a fűtési rendszer felújítást igényel.

Az elhelyezkedés szempontjából az ingatlan kiválóan pozicionált, hiszen mindössze néhány perc sétára találhatóak a helyi boltok, iskolák és a város FŐTERE. Ezáltal ideális választás minden KOROSZTÁLY számára, akik a városi élet kényelmét keresik.

NE HAGYJA KI ezt a ritka lehetőséget, hogy Pápa belvárosában egy ilyen kiváló paraméterekkel rendelkező ingatlan tulajdonosa legyen!

Érdeklődjön még ma és tegye meg az első lépést álmai otthona felé!

44330000 Ft

Térkép

A hirdető elérhetősége

Velence Tópart utca 47 - OTP Ingatlanpont Iroda

Lepsényi Kornél
+36 70 884