Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8885006

Pápa Eötvös utca 16 - OTP Ingatlanpont Iroda

45 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Geotermikus
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Belső szintek 1
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2024
  • Fűtés Geotermikus
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

A társasház harminc centiméteres vázkerámia tégla falazó elemekkel, tizenöt centiméteres homlokzati hőszigeteléssel, harminc centiméteres szálas födémszigeteléssel, illetve három réteg üvegezésű, argongáz töltésű nyílászárókkal, magastetős cserépfedéssel készül. Az épület fűtése és hűtése hőszivattyúval, padlófűtés rendszerű hőleadóval készül, hűtése fain coil-os rendszerrel megoldott. Az emeleti lakások megközelítését a lépcsőházon túl, felvonó biztosítja. A lakásokhoz tartozó személygépkocsi parkoló felszíni parkolóban biztosított.

A lakás elosztását tekintve, ahogy az alaprajz is jól ábrázolja, Amerikai konyhás nappali, lakószoba, szélfogó, fürdőszoba és egy erkélyből tevődik össze.

Ha egy modern, kényelmes és energiatakarékos otthont keres, akkor a mi társasházi projektünk a megoldás az Ön számára. A társasházi épület, a város egyik frekventált helyén, a városközponttól nem messze, kertvárosias övezet szomszédságában található. Az épületben minden lakás hőszivattyús fűtési és hűtési rendszerrel van felszerelve, ami nem csak a környezetbarát megoldások közé tartozik, de jelentősen csökkenti a fenntartási költségeket is. A épület hővesztesége közel nulla energiafelhasználású, mely jelentősen mérsékeli a használat és üzemeltetés során keletkező rezsiköltségeket. A modern és letisztult design pedig a külső megjelenést igazolja vissza. A lakások változatos méretben állnak rendelkezésre, így biztosan megtalálja az Önnek megfelelőt. Az épület három teljes szint, plusz tetőtér kialakítású. A földszinten két lakás és tárolók, gépészeti és kiszolgáló helyiségek helyezkednek el, a további szinteken lakások, melyeket a lépcsőházon vagy liften keresztül lehet megközelíteni. Minden lakáshoz erkély, loggia vagy terasz kapcsolódik. A felvonóval a mozgáskorlátozott közlekedés is megoldott, külön kérésre pedig kerekesszékes mozgásra alkalmassá alakíthatóak a lakások. A társasház harminc centiméteres vázkerámia tégla falazó elemekkel, tizenöt centiméteres homlokzati hőszigeteléssel, harminc centiméteres szálas födémszigeteléssel, illetve három réteg üvegezésű, argongáz töltésű nyílászárókkal, magastetős cserépfedéssel készül. Az épület fűtése és hűtése hőszivattyúval, padlófűtés rendszerű hőleadóval készül, hűtése fain coil-os rendszerrel megoldott. A lakásokhoz tartozó személygépkocsi parkoló felszíni parkolóban biztosított.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Pápa Eötvös utca 16 - OTP Ingatlanpont Iroda

Némethy Zsolt
+36 70 601