Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8883748

Pápa Eötvös utca 16 - OTP Ingatlanpont Iroda

77 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Gáz (cirkó)
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Belső szintek 1
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1970
  • Fűtés Gáz (cirkó)
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

ELADÓ KIVÁLÓ ADOTTSÁGÚ IKERHÁZ PÁPA TÓKERT VÁROSRÉSZÉBEN!

Most lehetősége van megvásárolni egy 88 nm-es, TELJESEN FELÚJÍTOTT ikerházat Pápán, a Tókert városrészben. Az ingatlan a városrész felső részén helyezkedik el, egy saroktelken, amely 800 nm-es, megosztott telek.

A ház az 1970-es évek elején épült, két lakásos ikerházként téglából, és 2021-22-ben TELJES FELÚJÍTÁSRA került. Az ingatlan kívülről 10 cm-es szigetelést kapott, a tetőt új cserépfedéssel, lécezéssel, fóliázással látták el, valamint megtörtént a falak és az aljzat VÍZSZIGETELÉSE is. Műanyag nyílászárókat redőnnyel szereltek fel, kicserélésre kerültek a hideg és melegburkolatok, a vízvezetékek és a csatornarendszer. A fűtésrendszer korszerűsítve lett, mely biztosítja az ideális hőmérsékletet az otthon melegségében.

A lakás elosztása PRAKTIKUS és TÁGAS: két nagyobb szoba, nappali, konyha, étkező, fürdőszoba, WC, közlekedő, mosókonyha és kamra található benne. A fűtésről korszerű kondenzációs gázkazán gondoskodik radiátoros hőleadókon keresztül, a nyári melegben pedig két klíma biztosítja a megfelelő hőmérsékletet. A villamos energia ellátása 3 fázison történik.

Az ingatlanhoz tartozik egy 21 nm-es GARÁZS, egy 9 nm-es tároló, és egy féltetös beálló is helyet kapott a rendezett udvaron. Az előkert füvesített, mely két utcából is megközelíthető. A berendezés és bútorzat a vételár részét képezi, így Önnek már csak költöznie kell!

A környék infrastruktúrája KIVÁLÓ: pár percnyi sétával elérhetők élelmiszerboltok, gyógyszertár, kórház, rendelőintézet, posta, iskolák, óvodák, és a belváros, buszpályaudvar, vonatpályaudvar is. Az ingatlan PER- ÉS TEHERMENTES, mely az adásvétel után azonnal birtokba vehető.

Ne hagyja ki ezt a REMEK lehetőséget, hogy egy IDEÁLIS otthont teremtsen családja számára! Keressen minket bizalommal a részletekért!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Pápa Eötvös utca 16 - OTP Ingatlanpont Iroda

Molnár Márk István
+36 30 265