Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8913454

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

55 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Távfűtés
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2013
  • Fűtés Távfűtés
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Sokak kedvence...az Április utca Oroszlányon..ahol mindenki szívesen lakott,lakik és lakna!!

Itt vált eladóvá egy 3.emeleti 2 szobás,55 nm-es,erkélyes lakás átlagos állapotban. Ismét egy olyan ingatlan,ahol nem a más ízlésvilága által kialakított felújítottságot vagy a beépített bútorokat kell megfizetni,hanem a helyet és a paramétereket. Ez pedig,mint tudjuk,egy ingatlan elsődleges,legfőbb értéke!

Ablakai és bejárati ajtaja cserélve lettek a lakásnak,az erkélyajtó és a konyhaablak szúnyoghálóval felszerelt. Egyéb,nagy felújítás nem történt mostanában,korábban cserélték burkolatait. Fűtését a városi távhő biztosítja,nem szabályozható. A konyhabútor természetesen a vételár része tűzhellyel együtt. Saját tároló tartozik a lakáshoz. Parkoló közvetlen a ház előtt van. Az ingatlan tehermentes, kifizetést követően azonnal birtokba vehető.
Fűtése 9.000 Ft/hó átalánydíj.
Közös költsége 12.000 Ft/hó.
Központi elhelyezkedése miatt minden, ami a mindennapokban szükséges,a közelben megtalálható(iskola,óvoda,boltok,buszmegálló,bank,stb.)
Érdeklődni: Telek Bernadett
INGYENES hitelügyintézés,CSOK több bank ajánlatából személyre szabottan,valamint teljeskörű lebonyolítás jogi háttérrel a Dot-Ing Ingatlanirodánál.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Telek Bernadett
+36 70 367