Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8890195

Fair-m Ingatlaniroda Hódmezővásárhely

37 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Elektromos
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Belső szintek 4
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1992
  • Fűtés Elektromos
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

44.000 € (A Ft-ban kifejezett hirdetési ár hozzávetőleges.)



Szicília keleti oldalán - 24 km-re Taorminától - kínáljuk eladásra a fotókon látható TENGERRE NÉZŐ, tetőtéri, tágas teraszos garzonlakást. A látható berendezési tátgyak (Székek, ágyak, mosógép, mosogatógép...) a vételár részét képezik. A központi helyiség egyben konyha és hálószoba, melyből a fürdő és a terasz is megközelíthető. A konyhai rész előtt a mintegy 20 m2-es terasz teszi fel a koronát az igazi mediterrán hangulatra! Az ingatlanban van lift, így a tetőtér inkább előny, mint hátrány. A kilátás csodálatos: a város látképe, a nyílt tenger és Calabria partjai a távolban, mely éjszakánként apró fénysorként mutatja magát. 



Szicília éghajlata fűtést csak ritkán igényel, de akár a villanykályha, akár a légkondícionáló berendezés használható ilyenkor. A környék üzletekkel és szolgáltatásokkal ellátott, nem nyaralófalu. A tenger kb. 200 méter, 4 perc séta.



A társasház udvarán a parkolás ingyenes a tulajdonosoknak. 



Megközelítés a reptérről busszal, vonattal vagy autóval is megoldható, hiszen mindössze 80 km. Repülőút 2 óra Budapesttől, heti 6-8 járat közül lehet választani. 



Az olaszországi ingatlan vagyonszerzés, jogi, adó és egyéb procedura költsége ennél az ingatlannál mintegy 8-10 ezer € plusz költséget jelent, ami 3-4 millió Ft-ot, így a teljes költség maximum 21.600.000 Ft.



Tudtad, hogy Szicíliában télen akár sielni is lehet a 2.000 méter feletti sípályákon? És azt, hogy itt novemberig meleg a tenger? Hívj, kérdezz, segítünk, ha bizonytalan vagy! 



Amennyiben úgy döntesz, hogy érdekel ez a fajta befektetés, keress bizalommal, sokmindenben tudunk segíteni! 




Falazat anyaga: Tégla

Térkép

A hirdető elérhetősége

Fair-m Ingatlaniroda Hódmezővásárhely

Molnár Attila
+36 30 360