Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8899630

Kecskemét Petőfi Sándor utca 18-20 - OTP Ingatlanpont Iroda

69 m2
ALAPTERÜLET
4
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Gáz (cirkó)
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Belső szintek 2
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2008
  • Fűtés Gáz (cirkó)
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Nagykőrös, Tabán városrészen 2008-ban épült, 69,9 m2 hasznos alapterületű kétszintes sorházi lakás, 16 m2 garázzsal, 37 m2 előkerttel és 43 m2 hátsókerttel eladó. Az összkomfortos tégla lakás a városrész csendes kertvárosi lakóövezetében, aszfaltozott út mellett helyezkedik el. A ház földszintjén egy amerikai konyhás nappali, egy WC-helyiség, egy lépcsőház, egy terasz és egy garázs kapott helyet. Az emeleten három szoba, egy közlekedő, egy fürdőszoba-WC helyiség és egy francia erkély található. A lakás helyiségei laminált padló- és járólap borításúak. A külső nyílászárók hőszigetelt műanyagok, redőnnyel és részben szúnyoghálóval ellátottak, a belsők jó minőségű fa ajtók, a bejárati ajtó modern biztonsági acél ajtó. Az épület beton alapon tégla falazattal, beton födémmel, a tető fa szerkezettel, beton héjazattal, 20 cm vastag szigeteléssel készült, körben csatornával ellátott. A lakás emeleti részéből pakolásra alkalmas padlásfeljáró nyílik. A külső homlokzat kőporozott, 10 cm-es szigeteléssel készült. Az otthon melegét és melegvíz ellátását felújított BAXI turbó kombi gáz-cirkó kazán biztosítja, radiátoros hőleadással, alternatív fűtésként szintenként egy-egy MIDEA típusú klíma is rendelkezésre áll. Emellett az épületben gázbéléssel ellátott falazott kémény is kialakításra került. A lakás összközműves, melyben az egyfázisú, körönként kismegszakítókkal és rézvezetékeléssel ellátott hálózat, a vezetékes víz-, a csatorna és a gáz-ellátás rendelkezésre áll, az optikai kábel bevezetésre került. A lakáshoz tartozik egy 16 m2 nagyságú, két bejárattal rendelkező, járólappal borított garázs, automata kapurendszerrel ellátva. A két udvar rendezett, parkosított, öntözőrendszerrel és vízkivételi lehetőséggel ellátott, körben bekerített. A hátsó udvarrész szomszédok szeme elől elzárt, privát területként használható. Az utca felől gépjárművek számára kapubejáró és bejárati ajtó biztosított.
Az ingatlan közelében néhány száz méteres körzeten belül minden megtalálható: többféle munkalehetőség, élelmiszerbolt, Spar, Tesco, Polgármesteri Hivatal, iskola, óvoda, posta, bank, gyógyszertár, egészségügyi intézmény.
Birtokba adás megállapodás szerint lehetséges. A hirdetés tájékoztató jellegű, az ingatlanról pontos adatokat a megtekintést követően a tulajdonos által elmondottak alapján tudunk garantálni.
A vásárlás finanszírozásában teljes körű és díjmentes CSOK Plusz, Piaci kamatozású Lakáshitel, Babaváró kölcsön és egyéb banki termékek ügyintézésével állunk rendelkezésére sorban állás nélkül! Az adásvételi szerződés lebonyolításához korrekt ügyvédi közreműködést tudunk ajánlani. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal! Eladó ingatlanokat keresünk meglévő és külföldi partnereink számára!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Kecskemét Petőfi Sándor utca 18-20 - OTP Ingatlanpont Iroda

Koltai Levente
+36 70 374