Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8900314

Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda

818 m2
ALAPTERÜLET
4
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1932
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Az Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda kínálatában eladó a #171164 hivatkozási számú nagykanizsai társasházi lakás. Nagykanizsa belvárosában kínálok eladásra egy 127 négyzetméteres az alaptól a födémig teljesen újonnan épített belső kétszintes társas házi lakást.

Röviden a jellemzői:

- tégla falazatú,héjazata cserép,fűtése gázcirkós padlófűtés,parkolás saját udvarban

- a ház arculata a as évek során megújult,a belső és a külső homlokzati részek átépítésre kerültek . A lakás újonnan lett építve az eredeti épület átalakításával ,mai kor igényei szerinti tágas napfényes belső terek kerültek kialakításra. Burkolatok, nyílászárók, épületgépészeti anyagok kiválasztásánál a minőséget és az esztétikát vették elsősorban figyelembe. A lakásba külön bejárati ajtón át jutunk be, egy zárt saját lépcsőházon át, ahol egy tárolóhelyiséget is találunk kerékpárnak, babakocsinak stb. A lakás belsőépítészeti különleges elemei az eredeti fagerendák amelyek különleges hangulatot árasztanak és varázsolják egyedivé az ingatlant. Belső elrendezése a mai kor igényi szerint készült teljes mértékben.

- a felújítás, átépítés során teljes gépészetet kicserélték a villamoshálózata 32 Amper, természetesen a vízközművek szintén újak, mind a falazat es a padló is szigetelt, a pincerész is új beton aljzatot kapott

-az ingatlan helyiségei részletezve:

-hatalmas 40 négyzetméteres amerikai konyhás, étkezős nappali, kertre néző erkéllyel

- nappaliból nyíló olvasókuckó, mellette egy 19 négyzetméteres dolgozószoba

- utcafront felé tartva közlekedőről nyíló fürdőszoba és wc helyiség

- két utcafronti szoba 16,13 négyzetméteresek a hátsó gardróbbal is rendelkezik

-az második szinten levő galéria két tágas helyiségből áll a tetőtérben

-a lakáshoz még egy pincerész és egy saját kert is tartozik Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó nagykanizsai társasházi lakás, vagy bármely más társasházi lakás és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #171164Az Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A társasházi lakás vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda

Sági János
+36 30 125