Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8888466

Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda

159 m2
ALAPTERÜLET
6
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Az Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda kínálatában eladó a #170426 hivatkozási számú nagykanizsai társasházi lakás. Kétszintes lakás eladó Nagykanizsa belvárosához közel!

Ha nagy lakást keres,akkor most megtalálta: Nagykanizsa déli városrészében, mindössze 500 méterre a Deák tértől kínáljuk ezt a 159 m²-es, két szintes, 6 szobás lakást, amely tökéletes választás lehet két generációnak, nagycsaládosoknak, vagy akár vállalkozási célokra is.

Miért különleges ez az ingatlan?


Kényelmes otthon: Az alsó szinten két tágas szoba, egy napfényes étkező, modern konyha, fürdőszoba, külön WC, valamint egy praktikus gardrób és előtér található.
Felső szint: Négy szoba, saját konyha, stílusos fürdőszoba, külön WC, és egy zárt, felújított erkély, ahonnan pazar kilátás nyílik a városra.
Modernizált kényelem: es felújítás során új nyílászárók kerültek beépítésre – hőszigetelt műanyag hármas üvegezésű ablakok a földszinten, és dupla üvegezésű fa ablakok az emeleten. A fűtés korszerű cirkós központi rendszerré alakítva kiegyenlítő tartállyal, vízteres kandalló csatlakoztatására előkészítve.
Teljes körű felújítás: 2021-ben új vízhálózat,új villanyhálózat(32A) valamint hideg- és meleg burkolatok kerültek beépítésre.
Kert és garázs: Az udvarhoz kertkapcsolat tartozik, amely privát pihenést biztosít, míg az aknás garázsban akár szerelési munkák is végezhetők.


Kivételes lehetőség:

Ez az ingatlan nemcsak otthont, hanem lehetőségeket is kínál! Mindkét szint külön lakásként használható, így akár két generáció együttélésére, akár irodának, vállalkozásnak is ideális.A két szint akár külön bejárattal is szétválasztható.

A tágas, világos terek és a modern felszereltség garantálják, hogy Ön és családja itt találja meg a tökéletes életteret. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó nagykanizsai társasházi lakás, vagy bármely más társasházi lakás és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #170426Az Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A társasházi lakás vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda

Dr. Sári János
+36 30 729