Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8877690

Albrecht Home Kft.

50 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1980
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó 50nm-es lakás az óvári városrészen!

Eladásra kínálok egy harmadik emeleti tetőtéri 50 m²-es lakást Mosonmagyaróvár Óvári városrészén. A lakás a harmadik emeleten helyezkedik el, kettő szobából, egy nappaliból, egy konyha- étkezőből és egy közlekedőből áll az 50 m²-es lakórész. Ehhez a korábbi tulajdonosok a tetőtér részt beépítették, ahol egy kb. hasznos 25 m² alapterületen egy szoba és egy illemhelyiség helyezkedik el. Az emeletre padlásfeljárón keresztül lehet feljutni, a jelenlegi tulajdonosok mindössze tárolásra használják de a későbbi tulajdonosok amennyiben igényünk van rá a nappaliból tudnak vezetni egy lépcsőt, amivel elérhetővé tehetik a beépített tetőteret is.

A lakás teljes egészében felújításra került a villanyvezetékek áthúzásra kerültek a villany bővítése megtörtént, illetve műanyag ablakok kerültek beépítésre redőnnyel és szúnyoghálóval. Az emeleten található 2 db ablak pedig fa Velux ablakok, rolóval ellátva.

A lakás fűtéséről távhő gondoskodik télen kb. 16 000 Ft költséget jelent ez nyáron pedig kb. 5000 Ft. A megfelelő hőmérsékletről a lakásban a hűtő fűtő klíma gondoskodik. A lakáshoz tartozik egy gangos terasz ahonnan megközelíthető a lakás, illetve egy közös használatú és egy saját tároló is. A vételár magába foglalja az asztalos által készített konyhabútort illetve a főzőlapot és a sütőt is.

Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, kérem hívjon bizalommal a hét bármely napján!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Albrecht Home Kft.

Glaser Evelin Krisztina
+36 20 621