Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8877689

Albrecht Home Kft.

55 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1980
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

ÍZLÉSESEN FELÚJÍTOTT PANELLAKÁS ELADÓ A VÁROSKÖZPONTBAN!

Eladásra kínálok egy 9.emeleti városközponti, 55nm-es erkéllyel rendelkező lakást Mosonmagyaróváron.Az ingatlan egy 10 emeletes panel 9.emeletén helyezkedik el, remek kilátással a városra.Az előszobába lépve balról megközelíthető a fürdőkádas fürdőszoba, mellette pedig az illemhelyiség. Egyenesen tovább haladva az étkező- nappaliba jutunk, ahonnan az erkély is nyílik. A folyosón tovább haladva, elérhető a hálószoba illetve a konyha. A lakás teljeskörű felújításon esett át, minőségi burkolatok, asztalos által készíttetett egyedi bútorok kerültek beépítésre.

A panel közös költsége 10.000Ft, rezsiköltsége körülbelül 20.000Ft/hó. Hőmérséklete kellemes télen is, annak ellenére, hogy panelprogramban nem vett részt az épület. Az új műanyagablakokon redőnyök kerültek elhelyezésre.

Az ingatlan a város központi részén található, közelben minden, ami a hétköznapi élethez szükséges. A lakás per és tehermentes, azonnal költözhető! Amennyiben elnyerte tetszését ez az ízlésesen felújított ingatlan, hívjon még ma bizalommal!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Albrecht Home Kft.

Glaser Evelin Krisztina
+36 20 621