Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8894744

-

51 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Gáz (cirkó)
FŰTÉS
  • Fűtés Gáz (cirkó)
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Társasházi téglalakás a SUN lakóparkban eladó!


Mosonmagyaróvár egyik közkedvelt lakóparkjában kínálok megvételre egy nagyon ízléses , szépen karbantartott 2. emeleti , erkélyes téglalakást !


Az ingatlan hasznos alapterülete bruttó 51,19 m2 , mely  nettó területe a tetőtér beépítettség végett 56 m2.  A lakás funkciójában áll két hálószobából, egy fürdőhelyiségből, külön wc , nappali-konyha-étkező helyiségből, illetve egy tágas 7 m2-es teraszból.


Fekvésének köszönhetően nagyon világos kis lakás ! Tágas nappali terekkel…..


Fűtése egyedi gáz-cirkó kazánnal megoldott , a hőleadás radiátoros . A kazán a lakáson kívül került elhelyezésre , így az ott élők nyugalmát nem zavarja. Nyílászárók műanyagok, redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelve ! A nyári melegben pedig egy inverteres klíma gondoskodik a megfelelő komfortérzetről.


A lakáshoz saját tároló ( mely 2,04 m2) ,illetve saját parkoló is tartozik.


Kiváló választás , kiváló helyen , remek ár-érték arányban !


Amennyiben az eladó ingatlan felkeltette érdeklődését kérem, hívja a megadott telefonszámot 0670/9046676, vagy írjon nekem email-ben  a petra.pozsgai@realfm.hu elérhetőségen.


Hitelügyintézésben is állunk szíves rendelkezésére!


További ingatlanokat a www.realfm.hu honlapon talál !


A weboldalon, illetve a képgalériában található képek,szövegek szerzői jogvédelem alatt állnak! Az a személy, aki a nem szabad felhasználású képeket és szövegeket lementi és saját oldalán, sajátjaként megjelenteti, bűncselekményt követ el, mely komoly büntetőjogi eljárást vonhat maga után!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Real Facility Management Kft.

+36 70 904