Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8866300

-

63 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
Tégla
ÉPÍTÉS
Gáz (cirkó)
FŰTÉS
  • Építés éve 2019
  • Fűtés Gáz (cirkó)
  • Építőanyag Tégla
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Szinte teljesen újszerű állapotban lévő téglalakás eladó !


Mosonmagyaróváron a Ladik utcában kínálok megvételre , egy 2019 es években épült , hatlakásos társasházban lévő 63 m2 ( bruttó 72 m2 ) hasznos alapterületű téglalakást.


Az ingatlan a 2.-ik emeleten helyezkedik el . Funkciójában áll: két hálószobából, egy nagylégterű nappaliból, konyhából, fürdő, és külön wc helyiségből, illetve egy kb 10 m2 es kis tároló helyiségből mely a bruttó alapterülethez nincs hozzászámolva …..


Fűtése egyedi gáz -cirkó kazánnal megoldott , a hőleadása padlófűtés. Ezen kívül lehetőségünk van még fűteni inverteres klímával is , mely a melegebb napokon gondoskodik a megfelelő komfortérzetről , azaz  hűteni is tud ! Nyílászárói fa szerkezetű tetőtéri Vellux ablakok, melyek mindegyike árnyékolóval felszerelt!


Az ingatlanhoz saját gépkocsibeálló , és igény szerint tároló is tartozik !  Külön helyrajzi számmal rendelkezik, albetétes , teljesen jogtiszta és hitelkompatibilis!


Amennyiben az eladó ingatlan felkeltette érdeklődését kérem, hívja a megadott telefonszámot 0670/9046676, vagy írjon nekem email-ben  a petra.pozsgai@realfm.hu elérhetőségen.


Hitelügyintézésben is állunk szíves rendelkezésére!


További ingatlanokat a www.realfm.hu honlapon talál !


A weboldalon, illetve a képgalériában található képek,szövegek szerzői jogvédelem alatt állnak! Az a személy, aki a nem szabad felhasználású képeket és szövegeket lementi és saját oldalán, sajátjaként megjelenteti, bűncselekményt követ el, mely komoly büntetőjogi eljárást vonhat maga után!


 

Térkép

A hirdető elérhetősége

Real Facility Management Kft.

+36 70 904