Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8912515

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

59 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1970
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

MISKOLC BELVÁROS, 2 SZOBÁS, 59 M2, FELÚJÍTOTT, FÖLDSZINTI LAKÁS ELADÓ

MISKOLC belvárosában, a népszerű Soltész Nagy Kálmán úton eladó egy TELJESKÖRŰEN FELÚJÍTOTT, 2 szobás TÉGLA lakás. Az ingatlan egy földszinti TÁRSASHÁZ része, amely a praktikus elhelyezkedése mellett csendes, nyugodt környezetet biztosít, ideális választás CSALÁDOKNAK vagy BEFEKTETŐK számára.

Az otthon AMERIKAI KONYHÁS nappalival rendelkezik, amely tökéletes a közös családi élethez. A lakás elrendezése ideális: két külön nyíló szoba, egy tágas előszoba, KAMRA, WC, valamint modern, járólappal burkolt FÜRDŐSZOBA található benne. A többi helyiség LAMINÁLT PARKETTÁVAL burkolt, ami elegáns megjelenést kölcsönöz a lakásnak. A modern, MŰANYAG ABLAKOK termo üvegezéssel rendelkeznek, és az új, több ponton záródó BIZTONSÁGI AJTÓ gondoskodik az otthon védelméről.

A felújítás során a teljes VÍZ- és VILLANYHÁLÓZAT cseréje megtörtént, így egy korszerű, azonnal költözhető lakás várja új tulajdonosát. A belső kis UDVAR további kényelmet nyújt, tökéletes helyszíne lehet egy kis pihenésnek vagy kertészkedésnek.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Maros Éva
+36 30 532