Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8912517

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

58 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1980
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Miskolc-Komlóstetőn zöldövezetben eladó lakás
Fedezze fel ezt a KIVÉTELES lehetőséget! Miskolc-Komlóstetőn, gyönyörű zöldövezetben, egy PANORÁMÁS kilátással rendelkező társasházi 58 m2 nagyságú 2. emeleti lakás eladó. Az ingatlan szigetelt társasházban található, amely nemcsak esztétikai előnyökkel bír, hanem az ENERGIATAKARÉKOSSÁGOT is biztosítja.
A lakás egyedi kialakítása révén 2 és 1/2 szobás, így külön hálószobát élvezhet mind a szülők, mind a gyermekek. A tágas nappali ideális közös családi pillanatokhoz. A kényelemet tovább növeli egy beépített gardrób, hidromasszázs zuhanykabin és egy Ariston Velis Evo villanybojler. A konyha teljesen felszerelt, sütővel és főzőlappal ellátott, így minden feltétel adott a gasztronómiai élményekhez.
Az ablakok redőnnyel és szúnyoghálóval vannak felszerelve, ami biztosítja a kényelmet és a nyugodt pihenést. Az új HiSec biztonsági ajtó MABISZ által elfogadott okos zárral van ellátva. Az ajtó többféle módon, például ujjlenyomattal, NFC-kártyával, számkóddal vagy okostelefonnal nyitható, az eredeti zár természetesen szintén rendelkezésre áll.
Az ingatlan felújított elektromos hálózattal és vízhálózattal rendelkezik, ami hosszú távú biztonságot és megbízhatóságot garantál. A téli hónapokban a fűtési költség mindössze 6-8 ezer forint, ami rendkívül kedvezővé teszi az itt élést.
A lakáshoz társasházi pince is tartozik, további tárolási lehetőséget garantál. A környéken ingyenes parkolás biztosított számtalan parkolóhellyel. Közelben bolt, játszótér, óvoda, iskola, orvosi rendelő és buszmegálló található, minden karnyújtásnyira elérhető.
Referenciaszám: M287819

Térkép

A hirdető elérhetősége

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Maros Éva
+36 30 532