Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8920908

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

36 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1960
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó tégla lakás Miskolc zöldövezetében, Selyemrét utcában!
Eladásra kínálunk egy 36 m?-es, 1 szobás, tégla építésű, átlagos állapotú lakást Miskolc belvárosához közel, a Selyemrét utcában. A lakás a 3. emeleten található, erkélye a csendes, parkos környezetre néz, így ideális azok számára, akik nyugodt, zöldövezeti lakhelyet keresnek. A lakás gázkonvektoros fűtésű.
Az ingatlanhoz tartozik egy saját, zárható pincerész is, ami további tárolási lehetőséget biztosít. Az épületben jó lakóközösség és rendezett környezet várja az új tulajdonost. A lépcsőházban új, műanyag nyílászárók vannak. A lakásban előszoba, fürdőszoba WC-vel, konyha étkezővel és egy nagyobb szoba található erkéllyel. A nyílászárókat a tulajdonos kicseréltette, műanyag ablakok, új bejárati ajtó.
Főbb jellemzők:
?36 m? alapterület
?1 szoba
?Tégla építésű
?3. emelet
?Erkély parkra néző kilátással
?Saját, zárható pincerész
?Csendes, zöldövezeti környezet

A lakás remek választás lehet egyedülállóknak, fiatal pároknak, vagy befektetésként is. Kiváló közlekedési lehetőségek és infrastruktúra a közelben! A belváros közelsége miatt könnyen elérhetőek a város nagyobb közintézményei, üzletei. Számos busz- és villamosjárat köti össze a területet Miskolc más részeivel. Közel találhatóak általános iskolák, óvodák, valamint középiskolák is, amelyek kényelmessé teszik a családok számára a mindennapi életet.
További információkért és megtekintésért hívjon bizalommal!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Dandásné Fábián Klaudia
+36 30 340