Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8916224

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

77 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2024
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Győri kapu újépítésű földszinti, 77 nm-es, amerikai konyhás nappali +1 szoba +1 fél szoba (+ 8 nm terasz + 10 nm kert) lakás 4 lakásos társasházban, zárt közös udvarral eladó!
A társasház kellemes kertvárosi zöldövezetben épül a Szent Imre téren, lakóházak között egy park szomszédságában, téglából, 15 cm-es szigeteléssel. Szerkezetileg már áll, átadás 2025 nyaráig teljeskörűen befejeződik. Fűtése egyedi gázkazánról padlófűtésen keresztül lesz megoldva, a nyugati fekvésű nappaliba klíma és minőségi hőszigetelt nyílászárók kerülnek beépítésre. A 20 méter széles udvarra az utcáról elektromos kapuval vezérelt bejáraton jutunk a zárt udvarra, ahol a lakáshoz egy saját kocsibeálló jár (!) és 6 MFt-ért külön vásárolható saját fűtött és 3 x16 amper áram kiállással biztosított szigetelt garázs is automata garázskapuval. A négy család részére osztatlan közös tulajdonnal zöld szabadtéri közösségi szabadidős terület is tartozik, épített filagóriával és közös használatú (közös költségből fizetett) kerti vízkiállással. Az épület alatti pinceszinten lakásonként 15 nm-es zárt különálló nagyméretű tárolók ( 2 db ablakkal és bejárati ajtóval) kerülnek kialakításra és eladásra 1,5 MFt/ db áron.
Az ingatlan belső kialakítása még megvalósulás előtt/alatt van, ezért a belső terek igény szerint még alakíthatók!
Beépített anyagok, burkolatok, szaniterek az alábbi alapárakon vannak beszámítva:
- hideg- és melegburkolatok: 6000 Ft/nm
- beltéri ajtók: 80.000 Ft/db
- fürdőszoba beépítés: 600.000 Ft/fürdő.
Ízlés szerint a leendő tulajdonos egyéni igénye ezeken az árakon van a vételárba beszámítva, az e feletti anyagérték külön fizetendő.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Maros Éva
+36 30 532