Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8898361

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

55 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1965
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

MISKOLC ÉDER GYÖRGY UTCA, FÖLDSZINTI, 55M2, 3 SZOBÁS, TÉGLA LAKÁS ELADÓ

Miskolc kedvelt részén, az ÉDER GYÖRGY utcában ELADÓ egy FÖLDSZINTI, 55m2-es, TÉGLA LAKÁS, amely ideális választás mind IDŐSEKNEK, CSALÁDOSOKNAK, mind BEFEKTETŐKNEK. A lakás 2,5 szobás, így kényelmes ÉLETTÉRREL rendelkezik, ahol megtalálható egy világos nappali, két hálószoba, KÁDAS fürdőszoba és külön WC. A konyhába új konyhabútor került, valamint praktikus SPÁJZ is tartozik hozzá.

Az ingatlan folyamatos FELÚJÍTÁSON esett át, amely magában foglalja az elektromos, víz- és szennyvíz-hálózat teljes cseréjét, a mennyezet szigetelését, valamint egy HI-SEC biztonsági ajtó beszerelését. A műanyag nyílászárók REDŐNNYEL, szúnyoghálóval és BIZTONSÁGI RÁCCSAL vannak felszerelve, így garantált a biztonság és a nyugodt otthoni légkör.

A lakás fűtéséről GÁZKONVEKTOR, a meleg vízről pedig GÁZKAZÁN gondoskodik, melyek ALACSONY REZSIKÖLTSÉGET biztosítanak. A közös költség mindössze 7.700 Ft/hó, ami rendkívül KEDVEZŐ. A lakáshoz tartozik egy SAJÁT, ZÁRHATÓ pincetároló is, amely további tárolási lehetőséget biztosít.

A környék jól ellátott, néhány perces sétával elérhetők orvosi rendelő, GYÓGYSZERTÁR, iskola, boltok, valamint BUSZ- és villamosmegállók. A CSENDES, barátságos lakóközösség ideális választás mindazoknak, akik nyugodt környezetben keresnek új otthont Miskolcon.

További információért keressen bizalommal!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Vályi Attila
+36 70 632