Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8914031

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

55 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1970
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó LAKÁS Miskolc BELVÁROSÁBAN, az Arany János úton! Kiváló lehetőség azok számára, akik a város szívében keresnek otthont vagy befektetést. Az ingatlan egy 55 m2-es, 2 SZOBÁS PANEL lakás, amely egy 10 emeletes társasház 7. emeletén található, gyönyörű kilátással. Az ERKÉLY kiváló lehetőséget biztosít a pihenésre, miközben élvezheti a környék nyugodt légkörét. A helyiségek burkolata JÁRÓLAP, így könnyen karbantartható és praktikus megoldás minden évszakban.

Az eladó lakás fűtése TÁVHŐVEL megoldott, ami költséghatékony fűtési megoldás, biztosítva az otthon kellemes melegét a hideg hónapokban is. A lakásban található konyha, fürdőszoba, WC és közlekedő helyiség minden igényt kielégít. A környék INFRASTRUKTÚRÁJA kiváló: bevásárlási lehetőségek, boltok, éttermek, KÖZLEKEDÉS (busz és villamosmegállók), valamint oktatási és egészségügyi intézmények mind könnyen elérhetők.

Ez az ingatlan remek választás mindazoknak, akik egy jól megközelíthető, kényelmes lakást keresnek Miskolc egyik legkeresettebb részén. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, nézze meg személyesen, és találjon rá új otthonára a BELVÁROS pezsgő életritmusában!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Vályi Attila
+36 70 632