Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8855699

-

52 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
Panel
ÉPÍTÉS
Távfűtés egyedi méréssel
FŰTÉS
  • Kilátás Kertre néző
  • Ingatlan komfort Összkomfortos
  • Parkolási lehetőség Utcán, közterületen
  • Fűtés Távfűtés egyedi méréssel
  • Építőanyag Panel
  • Szigetelt igen
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Óbudán, a Folyamőr utcában, parkra néző harmadik emeleti csendes, napos, kétszobás lakás eladó. Az infrastruktúra kiváló, a környéken több élelmiszerbolt, piac,  gyógyszertár, óvoda, iskola és busz- villamos- HÉV megálló  található.


A társasház fás, zöldövezeti, kellemes, nyugodt, zajmentes környezetben található. Egyik oldalán hatalmas zöld terület, a másikon játszótér található, mindkettő frissen kialakítva, felújítva. A Duna 3 percre van, de akár a Margitsziget is pihenési, strandolási és sportolási lehetőséget jelent.

A 10 szintes épület panelprogramon esett át, mely által egyedi külső jellemzi. A házat folyamatosan karbantartják, új lift került beépítésre. Minden szinten közös szárítóhelyiség és szemétledobó található.

Az 52 nm-es lakás az épület 3. emeletén található, Három ponton záródó MDF biztonsági bejárati ajtón belépve a közlekedőbe érkezünk. Innen jobbra található a gardrób, mellette a fürdőszoba, majd a WC. Balra található az egymásból és külön is nyíló két szoba. A bejárattal szemben található az ablakos konyha kamrával. Tölgyszínű kiváló hang és hőszigetelésű 6 légkamrás tripán prémium nyílászárók lettek beépítve. A szobák csendesek és világosak.


A radiátorok hőmennyiségmérővel ellátottak, alacsony fogyasztásúak, frissen cserélt vízóra van a lakásban.


A közös költség 16.000 Ft, amely magába foglalja a felújítási alapot, a takarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást, a lift karbantartást, a közös képviselet díját, a biztosítást, stb.


Az ingatlan hitel- és tehermentes, 1/1-es tulajdonú, jogtiszta, azonnal költözhető és birtokba vehető.



Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, kérem keressen a megadott elérhetőségeken. Ingatlanosok segítségét nem szeretnénk igénybe venni.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Zsolt Kiss

+36 30 458