Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8872622

Eger Kertész utca 84 - OTP Ingatlanpont Iroda

54 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1975
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

**KIVÁLÓ FIATALOK SZÁMÁRA! KÉNYELMES ÉS MEGBÍZHATÓ INGATLAN ELÉRHETŐ ÁRON!**

INGATLAN: 2 szobás, 54 m?-es lakás konvektoros fűtéssel, amely ideális választás fiatal pároknak, friss házasoknak vagy akár egyedülállóknak. Az ingatlan TEHERMENTES, így gond nélkül birtokba vehető.
A lakás MŰANYAG NYÍLÁSZÁRÓKKAL van felszerelve, amelyek SZÚNYOGHÁLÓVAL és REDŐNYÖKKEL vannak ellátva. Ez nemcsak az optimális hőszigetelést biztosítja, de véd a rovaroktól is.

10 éve a teljes fürdőszoba, járólapok, laminált parketta, vízvezetékek és a teljes áramhálózat is kicserélésre került. Az új VILLANYBOJLER biztosítja a folyamatos meleg víz-ellátást.
Az ingatlanhoz tartozik egy 2 m2-es ERKÉLY, ahol élvezhetjük a reggeli kávét vagy a kellemes esti levegőt. Ezenkívül egy 8 m2-es ALAGSORI TÁROLÓ is rendelkezésre áll, ami tökéletes a nem napi szinten használt tárgyak tárolására.

KÖRNYEZET: Az ingatlan egy KIVÁLÓ LAKÓKÖZÖSSÉGBEN helyezkedik el, ahol barátságos és segítőkész szomszédokkal találkozhatunk. A közelben minden szükséges intézmény megtalálható: óvoda, bölcsőde, általános iskola, gimnáziumok, boltok, orvosi rendelő, gyógyszertár, távolsági és városi buszmegálló, valamint tanuszoda is rendelkezésre áll. A főbb útvonalak könnyen elérhetőek, így a közlekedés is egyszerű és gyors.

Ez a lakás mindent kínál, amire egy fiatal felnőttnek szüksége lehet a komfortos és biztonságos mindennapokhoz. Ne hagyja ki ezt az alkalmat, lépjen kapcsolatba velünk még ma!
Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal és tekintsük meg együtt. Irodánk teljes OTP banki hátterével áll rendelkezésére, egyedi ajánlatokkal és sorban állás nélküli díjmentes ügyintézéssel. (CSOK, CSOK hitel, Babaváró kölcsön, Személyi kölcsön). M283836

21900000 Ft

Térkép

A hirdető elérhetősége

Eger Kertész utca 84 - OTP Ingatlanpont Iroda

Kecskeméti Zsuzsanna
+36 70 533