Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8907105

Született Fészekrakó Ingatlaniroda

89 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
Tégla
ÉPÍTÉS
Gáz (cirkó)
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető igen
  • Kilátás Udvari
  • Parkolási lehetőség Önálló garázs
  • Fűtés Gáz (cirkó)
  • Építőanyag Tégla
  • Erkély, terasz Erkély 14m2
  • Kertkapcsolat igen
  • Szigetelt igen
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Körmend kedvelt részén eladó egy 89m2-es első emeleti társasházi lakás. A folyamatosan karbantartott, nagyon szép állapotú, tágas, világos nappalival, 2 szobával, étkezővel, konyhával, fürdőszobával és külön WC -vel rendelkező ingatlan igény szerint bővíthető még a 68m2-es tetőtér beépítésével. Tartozik hozzá egy épített kényelmes terasz ami az új lakó kényelmét fogja szolgálni. Szép hibátlan burkolatok, fa nyílászárók, redőny, szúnyogháló és a teraszon lévő árnyékoló ami napsütésre, szélre önállóan reagál mind emelik az ingatlan értékét. Az ingatlan alatt pincerész is van közös és saját tárolóval. Itt kapott helyet a kazánház is ahol egy teljesen új a nyáron cserélt energiatakarékos Bosch kondenzációs gázkazán található ami biztosítja az egész épület fűtését padlófűtéses hőleadással, nagyon kedvező költségekkel. A társasházhoz tartozik egy rendezett 2437 m2-es közös udvar fúrt kúttal, és két külön helyrajzi számon lévő egyenként 16m2-es garázzsal, ami külön megvásárolható az ingatlanhoz egyenként 5,9 MFt-ért.
A társasházban még egy lakás és egy üzlet is van. A lakásra elővásárlási jogot szerezhet, ha vállalkozna és fantáziát lát ebben a páratlanul jó lehetőségben akkor ne hagyja ki !!!
Az üzlet 81m2-es és alkalmas lehet irodának, üzletnek, rendelőnek, webshop termékek átvevőhelyének, és sok más célra. Ennek az ára 19,9 MFt. Ha felkeltette érdeklődését további képeket tudok küldeni. A megtekintés előre egyeztetett időpontban, kérdés esetén forduljon hozzám bizalommal!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Mészáros Dóra e.v.

Várkonyné Csácsics Andrea
+36 20 979