Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8911017

Pécs Rákóczi út 19 - OTP Ingatlanpont Iroda

53 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1969
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Baranya megye Komló csendes, központi területén kínálunk eladásra egy 2023-ban teljes körűen felújított, 3 emeletes tégla házban található földszinti átalakított lakást.
A munkálatok során műanyag nyílászárók lettek beépítve szúnyoghálóval, redőnnyel. A beltéri ajtók cseréje is megtörtént. A fürdőszoba teljes felújítása során Wellis hidromasszázs zuhanypanel, és falra szerelt wc bide-s ülőkével lett kialakítva.
A komfort érzet fokozása érdekében Gree 8 kw-os hűtő-fűtő klíma H tarifával is felszerelésre került. A melegről gáz konvektoros fűtés gondoskodik.
A vételár részét képezi a komplett konyhabútor indukciós főzőlappal, sütővel.
A lakás ablakai parkra néznek, a szomszédok összetartók, figyelnek egymásra. Séta távolságra megtalálható minden, ami a mindennapi élet kényelmét szolgálja. Ideális megoldás lehet időseknek /földszinti lakás/, fiatal pároknak egyaránt.
Az OTP INGATLANPONT teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A megvásárolni kívánt ingatlan finanszírozásához a CSOK-ot, a Babaváró hitelt, a kedvezményes hitelkonstrukciókat helyben ingyenesen intézzük. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést, az energetikai tanúsítvány elkészítéséhez energetikust biztosítunk, segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyintézésben az ajánlattételtől a birtokba lépésig. Várom hívását a hét minden napján, megtekintést rugalmasan egyeztetek. M289420

25000000 Ft

Térkép

A hirdető elérhetősége

Pécs Rákóczi út 19 - OTP Ingatlanpont Iroda

Borvári Mária
+36 70 393