Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8878392

Fővállalkozó Balla és Balla Kft

62 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Házközponti
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1979
  • Fűtés Házközponti
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

PANORÁMÁS, VILÁGOS LAKÁS.

KERESETT INGATLANTÍPUS! KISTARCSA KÖZKEDVELT RÉSZÉN.

CSAK A BALLA INGATLAN KÍNÁLATÁBAN!

KIVÁLÓ ELHELYEZKEDÉSŰ és infrastruktúrájú, lakótelepi környezetben, PANORÁMÁS, Kistarcsa KÖZKEDVELT RÉSZÉN, az Eperjesi úton, 4 emeletes társasházban, 4 emeleti, 2 szobás, 62 nm-es, REZSIVÉDETT, zöldre tekintő, panellakást kínálok megvételre. Délnyugati tájolása miatt napfényes, VILÁGOS.

A lakás ideális pároknak, családoknak, kisállattal rendelkezőknek a zöld területek közelsége miatt, akik BIZTONSÁGOS, nyugodt környezetben, mégis központi részen képzelik el a jövőjüket hosszabb távon.

A lakásban egy 25 nm és egy 15 nm méretű szoba, melyből az egyikhez nagy LOGGIA, benne tároló tartozik. A födémszinti lakásból mindkét irányban PANORÁMÁS KILÁTÁS. A szobák egymásból és külön is nyílnak. A közlekedő végén és oldalán mindenütt beépített szekrények. NAGY ABLAKOS, világos, gáztűzhelyes konyha, előszoba, fürdőszoba és külön wc található.

A korábbi felújítás óta a szobák laminált parketta burkolatúak, a többi helyiségben járólap, MŰANYAG REDŐNYÖS NYÍLÁSZÁRÓK, cserélt radiátorok, BIZTONSÁGI BEJÁRATI AJTÓ és IGÉNYES EGYEDI MÉRETEZÉSŰ beépített szekrények. Az erkély burkolat felújítása tavaly történt. A melegvizet és a fűtést házközponti fűtés biztosítja, melyből a víz egyedi mérésű vízórás. A közös költség a fűtés és melegvíz melegítési díját is tartalmazza.
A lakás összességében JÓ ÁLLAPOTÚ.

Felújított, festett, nyílászáró cserélt, fűtött világos, kaputelefonos lépcsőház, jó lakóközösség.
Kiköltözési idő 3 hónap.
Az alaprajz tájékoztató jellegű.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Fővállalkozó Balla és Balla Kft

Guba Ilona
+36 70 320