Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8893747

Izer Péter

76 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
Tégla
ÉPÍTÉS
Gáz (cirkó)
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető igen
  • Belső szintek 2
  • Kilátás Panorámás
  • Tájolás Nyugat
  • Ingatlan komfort Összkomfortos
  • Parkolási lehetőség Önálló garázs
  • Építés éve 2021
  • Fűtés Gáz (cirkó)
  • Építőanyag Tégla
  • Klíma igen
  • Szigetelt igen
  • Bútorozott igen
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Panorámás, újszerű, modern, galériás lakás eladó, Keszthelyen!


Az ingatlan Keszthely északi részén található, lakóövezetben, mely 2021-ben épült, téglából (30-as porotherm blokktégla). Az öt lakásos társasház első emeletén kapott helyett, duplex (belső két szinten), galériával. Bruttó 93.12 m2 nagyságú, mely 76.2 nettó m2+ egy garázs (18 m2) is tartozik az ingatlanhoz. 

Elosztása szerint a földszinten: előtér 9.41 m2, amerikai konyhás nappali 23.40 m2, hálószoba 12.87 m2, fürdőszoba (zuhanyzós) 4.04 m2, Wc 1.68 m2, terasz-ból áll 5.80 m2. 
Elosztása szerint az emeleten: hálószoba 20.99 m2+ fürdőszoba (sarokkáddal+ Wc-vel) 5.84 m2, galéria 14.89 m2

Az ingatlan nyugati fekvésének köszönhetően nyáron nem túl forró, délután és este is még világos, jó hangulatú. Belsőépítészetileg megtervezett, majd kivitelezett ingatlan. Egyedi rejtett pántos tölgy “funéros” belső nyílászárók, beépített méretpontos szekrények-fali dekorációk, dekor falak, tölgy parketta és lépcső, tölgy funéros modern konyhabútor+ Bosch gépekkel (főzőlap, sütő, mosogatógép, páraelszívó), biztonsági üvegkorlát.

Kivitelezettsége: fa (tölgy) parketta és lépcsők, üveg korlátok, hideg mázas kerámia
Nyílászárói: műanyag, három rétegű hőszigeteléssel + aluminium redőnnyel ellátottak
Fűtése: “Villant” gáz-cirkó kazán (padló+ törölköző szárító + radiátor fűtés) (egyedi mérőórával)
Klíma: hűtő-fűtő “Gree” 5.2 Kwh
ingóságok: teljes bútorzattal+ gépekkel kerül értékesítésre.

A társasház korszerű hőszigetelt (10cm grafit), beton cserepekkel fedett, körbekerített, elektromos kapuval, kaputelefonnal ellátott és térkövezett, parkosított közös terekkel rendelkezik. A lépcsőház világos és tágas, hideg mázas kerámiával burkolt. A lakások hangszigetelt közös falakkal kivitelezettek.

Keszthely város a Dunántúlon, Zala megyében, a Balaton nyugati szegletében fekszik, a tó partjának második legnagyobb városa és a régió egyik legfontosabb kulturális, oktatási, illetve gazdasági központja, sok folyamatban lévő projektje, a Balaton és Hévíz város közelsége biztosítja a kiváló lokációját! 2-2 órás autóútra Budapest, Zágráb, Bécs is elérhető.


A közelben megtalálható bevásárlási lehetőség, buszmegálló, gyógyszertár, ügyeleti rend, kastély és belváros.

Az ingatlant ajánlom állandó lakhatásra, minden korosztály számára, pároknak, családoknak, singliknek, befektetésre (hosszú távú kiadásra) vagy akár nyaralóként is jó elhelyezkedése miatt. 



Bank semleges hitelügyintézés, CSOK+, babaváró hitel, gyorsan, egyszerűen helyben, itt Keszthelyen! Segítek a legjobbaktól a legjobb ajánlatot kapni! Energetikai tanusitvány, ügyvédi közreműködés itt a városban, akár idegen nyelven is, rövid határidővel!



(Az adatok kizárólag megbízóm által rendelkezésemre bocsátott információkon alapulnak. Az adatok teljességéért, helyességéért és aktualitásáért nem vállalok felelősséget. Az árváltozás, adatmódosítás és közbeni értékesítés jogát fenntartom.) 



Megtekintésért keressenek bizalommal! 




Üdvözlettel, 


Izer Péter 


Ingatlanközvetítő


Térkép

A hirdető elérhetősége

Flat Home Ingatlan

Izer Péter
+36 30 641