Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8889682

-

81 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
Tégla
ÉPÍTÉS
Gáz (cirkó)
FŰTÉS
  • Kilátás Udvari
  • Tájolás Nyugat
  • Ingatlan komfort Duplakomfortos
  • Parkolási lehetőség Udvari beálló
  • Építés éve 2006
  • Fűtés Gáz (cirkó)
  • Építőanyag Tégla
  • Erkély, terasz Erkély 3m2
  • Klíma igen

Energetikai besorolás: C

A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó 3 szobás, 1. emeleti lakás, autóbeállóval, Kecskemét kedvelt kertvárosi részében!


Megvételre kínálom ezt a 3 szobás, 1. emeleti lakást, Kecskemét HUNYADIVÁROSBAN, a Palota utcában.


Az ingatlan nagyjából a 2000-es évek közepén épülhetett (2006-ban készült el a társasház alapító okirata), 2 szintes, 6 lakásos társasház, amelynek az emeleti részén található ez a hivatalosan 80,53 m2, nappali+2 szobás, erkélyes lakás. Fontos, hogy az ALAPÍTÓ OKIRATBAN is szabályozott, hogy egy AUTÓBEÁLLÓ is tartozik az ingatlanhoz.
A lakás ablakai a rendezett kertre néznek, így az egyébként is csendes környék minimális utcai zaja sem zavarja az itt élőket. 


A legnagyobb, nappali-ebédlőként funkcionáló szoba kb. 30 m2, amelyből nyílik a kellemes méretű erkély. A másik kettő, külön bejáratú szoba kb. 10 és kb. 13-14 m2 alapterületű. 
A konyha egy légtérben, mégis némiképp elkülönítve. a nappali-étkezővel egyben található. Fontos, hogy a lakás tervezésekor gondoltak egy tároló-kamra kialakítására is. 


Az ingatlan része egy, az átlagosnál nagyobb méretű fürdőszoba, amelyben helyet kapott egy toalett is, a dupla mosdókagylós kialakítás mellett, de nagyon fontos, hogy a jó elrendezés eredményeképpen egy kézmosóval ellátott vendég toalett is az itt élők kényelmét szolgálja.  
Minden ablakon van redőny, illetve minden helyiségben van szúnyogháló. 
A fűtést egy nyílt égésterű kazán biztosítja, radiátor hőleadókon keresztül. A lakás klímával felszerelt, a konyhában a beépített mosogatógéppel, beépített hűtővel,  beépített villanysütővel és gáztűzhellyel is számolhat az új tulajdonos.
A lakásban marad a kötelező tartozékokon felül egy beépített szekrény az egyik szobában, illetve a közlekedőnél lévő szekrény és a kamrában lévő polc is.


A közös költség összege jelenleg kb. 11 000 Ft.  A lépcsőházat az ott lakók takarítják.
Az udvaron van a már említett autóbeálló, illetve egy fából épített fedett közösségi rész, úgynevezett szaletli, amely a kitűnő lakóközösségre is utal. A gondozott, virágos kert is az összetartó társasházat demonstrálja.
A társasház a Corvin Mátyás Általános iskolától kb. 500 méterre van, és nagyjából ilyen távolságra vannak buszmegállók is. A belváros autóval mindössze 10-15 perc. A közelben jól kiépített a kereskedelmi infrastruktúra is. 


Az ingatlan tehermentes, megtekintése általában SZOMBATONKÉNT, 10-16 óra között lehetséges!
A birtokbaadás megbeszélés kérdése, de minimum 2 hónap szükséges. A lakásban lévő bútorok külön megegyezés tárgyát képezhetik, amennyiben valaki igényelné!
A tulajdonos akár szegedi lakást is beszámít értékegyeztetéssel maximum 40 millió Ft-ig!
Ár: 62 millió Ft

Térkép

A hirdető elérhetősége

Rókus Press Bt

+36 30 456