Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8912435

DH-Kecskemét, Arany J. u.

75 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1920
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Összességében ez a lakás remek választás lehet azok számára, akik egy elegáns, tágas otthont keresnek Kecskemét történelmi szívében.
Közel a város pezsgő életéhez, de mégis egy csendes utcában, ahol a minőségi életvitel garantált.
Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, lépjen velünk kapcsolatba még ma, hogy megtekinthesse ezt az igényes ingatlant!

Az ingatlan különlegességét tovább emeli az elegánsan berendezett konyha és az étkező, ahol a közös étkezések igazán különleges hangulatban tölthetőek el.
A csendes utcára kitekintve megnyugtató és hangulatos a zöld fák látványa.
A hálóban kellemes a csend, mert az udvar felőli oldalon található. A reggeli ébredést a beszűrődő, felkelő nap sugarai teszik simogatóvá.
Az otthon melegét és komfortját a környék adta lehetőségek is növelik, hiszen közel található a történelmi főtér, kávézók, üzletek és kulturális létesítmények.
A helyi tömegközlekedés, valamint a távolsági busz és vonat, gyalogosan könnyedén megközelíthető.

A lakás belső kialakítása magában foglalja az álmennyezetet és spot+led világítást, ami modern és elegáns atmoszférát kölcsönöz az ingatlannak.
A belső szigetelés és a gipszkarton falburkolatok garantálják a csendes és meleg otthoni élményt. A város központi részének közelében, de mégis csendes utcában elhelyezkedő lakás így ideális választás lehet mindazok számára, akik a városi élet nyüzsgését szeretnék élvezni a saját otthonuk nyugalmával ötvözve.
Eladásra kínálunk Kecskeméten, a város történelmi utcájában egy elegáns, polgári lakást. Az 1920-ban épült tégla épület 1 szintjén található, amely kínálatunk egy igazán városközeli otthonát jelenti. A 2 szobás + étkezős lakás tágas terei és jó fényviszonyai kiemelkedő kényelmet biztosítanak a mindennapok során.
Hívjon bátran, nézzük meg együtt !!!

Térkép

A hirdető elérhetősége

DH-Kecskemét, Arany J. u.

Varga Fekete István
+36 30 945