Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8907107

-

69 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Egyéb fűtés
FŰTÉS
  • Építés éve 2023
  • Fűtés Egyéb fűtés
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Új építésű lakás Medulin-Pošesiben, mindössze 150 méterre a tengertől és a strandoktól!


AD-18035


Eladási ár: 369 000 € 


Helyszín: Medulin, Isztria, 52203, Horvátország 


Ingatlan típusa: Lakás


 Hasznos alapterület: 69,00 m² 


Távolság a tengertől: 150 méter 


Távolság a városközponttól: 500 méter


 Hálószobák száma: 2 


Fürdőszobák száma: 2 


Építés éve: 2023 


Parkolóhelyek száma: 1 


Garázs: 1


Új, modern lakóprojekt. Kiváló helyszín, Pošesi, Medulin! Z-A, S3 Új építés!


Új építésű lakásokat kínálunk eladásra Pošesiben, mindössze 150 méterre a tengertől és a strandoktól. A projekt két lakóépületből áll, mindkét épület 2 emeletes és nyolc lakóegységgel rendelkezik. A lakások padlófűtéssel és inverteres klímával (fűtés/hűtés) vannak felszerelve, valamint minőségi, olasz kerámiával.


Az S3 lakás a földszinten található, és előszobából, 2 hálószobából, 2 fürdőszobából, nappaliból konyhával és étkezővel, valamint egy teraszból áll, amely a kertbe nyílik. A kert területe kb. 90 m². A lakáshoz parkolóhely és tároló is tartozik.


Medulin, amely Isztria déli részén, Horvátországban található, nagyon népszerű üdülőhely, amely gyönyörű strandjairól, kristálytiszta tengeréről és lélegzetelállító természeti szépségeiről ismert. Ez a régió változatos tevékenységeket kínál, miközben gazdag kulturális történelemmel büszkélkedhet, ókori római romokkal és történelmi nevezetességekkel. Emellett pezsgő éjszakai életet is kínál.


 A látogatók élvezhetik a számos kényelmi lehetőséget, mint például a fantasztikus éttermeket, hangulatos bárokat és kávézókat, valamint több bevásárlási lehetőséget, ami tökéletes úti céllá teszi mindenki számára, aki pihenni, felfedezni és jól szórakozni szeretne.


 

Térkép

A hirdető elérhetősége

IMMOCORSO International