Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8899775

Ingatlanmentor powered by Rock Home

58 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

A fiatalok és első lakásvásárlók figyelmébe ajánljuk ezt a remek lehetőséget, amely tökéletes választás lehet számodra, ha egy CSENDES, KERTVÁROSI lakást keresel!

Hatvan városában, a Gárdonyi Géza utcában található 58 nm-es, alapterületre bruttó 68m2-es használt lakóingatlan kiváló állapotban várja új lakóit. Az ingatlanban két szoba, egy fürdőszoba, konyha, külön kamra, wc és két közlekedő található. Az elektromos fűtőpanelek biztosítják a meleg otthont a hideg téli hónapokban, viszont igény szerint a 2 cserépkályha is használható, amelyből az egyik 1 éve lett felújítva. Klíma bekötése könnyen kivitelezhető, az áramhálózat elbírja. A lakáshoz tartozik egy PARKOLÓHELY a társasház udvarában és egy tágas saját TÁROLÓ a pincében.

Az elmúlt években a következő felújítások történtek:
- Új Műanyag hőszigetelt nyílászárók + bejárati ajtó + új tetőtéri ablak
- Új villanyvezeték rendszer, kismegszakítókkal + 3x16 amper
- Fürdőszoba teljes felújítása
- Szobába új laminált parketta

A lakás elrendezése praktikus, hiszen a tágas szobák világosak és barátságosak, az ablakból szép időben a MÁTRA is látható. A lakás TEHERMENTES, így rövid időn belül birtokba vehető.

A környék ellátottsága kiváló, a közeli boltok, éttermek, posta, gyógyszertár, iskola és óvoda mindössze pár perces sétára találhatóak, ami különösen előnyös lehet a családosok számára.

A közlekedés is kedvező, hiszen a város tömegközlekedési lehetőségei 3-5 perces séta távolságra találhatóak. Budapest egy órán belül elérhető.

Ne habozz, ez a jó állapotú ingatlan ekkora alapterülettel egy jó vételi lehetőség! Ha kérdéseid vannak, vagy szeretnéd személyesen is megtekinteni ezt a lakást, akkor keress bizalommal!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Ingatlanmentor powered by Rock Home

Horváth Tibor
+36 70 467