Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8919352

Dunaharaszti, Dózsa György út 45. (OTPIP)

58 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1970
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó lakás Halásztelek központjában, kiváló adottságokkal!

Eladó Halásztelek központi, mégis csendes részén egy 58 nm-es, erkélyes, két különnyíló szobás, világos konyhás, gépesített, jó állapotú, 4.emeleti lakás.
A lakás két különnyíló szobával, tágas és gépesített konyhával, kamrával, külön mellékhelyiséggel és fürdőszobával rendelkezik. A kényelemről és az alacsony rezsiről a két éve kicserélt, műanyag, redőnyös és szúnyoghálós, hang, - és hőszigetelt nyílászárók, valamint az egy éve felszerelt hűtő-fűtő klíma gondoskodik.

A tágas erkélyről gyönyörű látvány nyílik a Malonyai-kastélyra, így a reggeli kávét panorámás kilátás mellett fogyaszthatja el. A lakáshoz tartozik egy saját, zárható földszinti tároló (kb. 3 nm), valamint egy fix parkolóhely a társasház előtt, így az autózás kényelme is biztosított.

A társasház jó állapotú, 2025-ben várhatóan külső szigeteléssel korszerűsítik tovább az épületet, ami tovább növeli a lakás értékét.

A lokáció kiemelkedő: mindössze 4 perc séta a legközelebbi buszmegálló, amellyel gyorsan elérhető Budapest. Az M0-ás közelsége miatt autóval is könnyedén és gyorsan bejuthatunk a fővárosba. A közelben található több nagyobb bevásárlóközpont, de a hétköznapi élethez szükséges összes szolgáltatás sétatávolságban elérhető.

Bővebb információért keressen bizalommal a hét bármely napján!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Dunaharaszti, Dózsa György út 45. (OTPIP)

Terjék Nikolett Erzsébet
+36 70 941