Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8919318

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

58 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1970
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó lakás Halásztelek központjában, kiváló adottságokkal!

Eladó Halásztelek központi, mégis csendes részén egy 58 nm-es, erkélyes, két különnyíló szobás, világos konyhás, gépesített, jó állapotú, 4.emeleti lakás.
A lakás két különnyíló szobával, tágas és gépesített konyhával, kamrával, külön mellékhelyiséggel és fürdőszobával rendelkezik. A kényelemről és az alacsony rezsiről a két éve kicserélt, műanyag, redőnyös és szúnyoghálós, hang, - és hőszigetelt nyílászárók, valamint az egy éve felszerelt hűtő-fűtő klíma gondoskodik.

A tágas erkélyről gyönyörű látvány nyílik a Malonyai-kastélyra, így a reggeli kávét panorámás kilátás mellett fogyaszthatja el. A lakáshoz tartozik egy saját, zárható földszinti tároló (kb. 3 nm), valamint egy fix parkolóhely a társasház előtt, így az autózás kényelme is biztosított.

A társasház jó állapotú, 2025-ben várhatóan külső szigeteléssel korszerűsítik tovább az épületet, ami tovább növeli a lakás értékét.

A lokáció kiemelkedő: mindössze 4 perc séta a legközelebbi buszmegálló, amellyel gyorsan elérhető Budapest. Az M0-ás közelsége miatt autóval is könnyedén és gyorsan bejuthatunk a fővárosba. A közelben található több nagyobb bevásárlóközpont, de a hétköznapi élethez szükséges összes szolgáltatás sétatávolságban elérhető.

M289697
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez.
Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

Takács Zsuzsanna
+36 30 495