Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8898521

Füredi Kapu (DunaHouse)

50 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2024
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

A projekt tetőterében eladó egy 47 nm-es, dél-keleti tájolású lakás, amelyhez közel 30 nm-es amerikai konyhás nappali, egy hálószoba, fürdőszoba, valamint egy 6 nm-es erkély tartozik.

Fedezze fel az új otthon lehetőségét ebben a modern, minden igényt kielégítő lakóparkban! Modern kialakítású, azonnal birtokba vehető lakások Hajdúszoboszló FÜRDŐNEGYEDÉBEN!

Tökéletes választás lehet OTTHON céljából vagy BEFEKTETÉSI lehetőségként is, tekintettel az értéknövekedésre. Hiszen az itt élők pihentető környezetben élhetnek. A társasház egy csendes, kertvárosi utcában helyezkedik el, csupán pár percre a helyi fürdőkomplexumtól, így akár nyaralóként is kiváló lehet.
A kínálatban még leköthető kis és nagy lakások várnak, mindegyikük erkéllyel, lodzsával vagy terasszal büszkélkedik, így garantálva a privát kinti tereket a lakók számára.
A lakások kivitelezésében minőségi anyagok kerültek felhasználásra, amelyek a modern és elegáns, letisztult vonalvezetést hangsúlyozzák.

A technológia és a környezettudatosság sem marad elhanyagolva, a társasház hőszivattyús technológiát használ, ezáltal a házközponti hőszivattyús hűtés/fűtés teszi lehetővé az energiatakarékos és környezetbarát élettér fenntartását.

A padlófűtés, audio-video kaputelefon és kapunyitó rendszer, és a kertben automata öntözőrendszer is a modern kényelmi szolgáltatások közé tartozik. A biztonságos parkolás érdekében garázs és kültéri parkoló áll a lakók rendelkezésére.

Az ingatlantípusa révén ideális választás lehet fiataloknak és más korosztályok számára is, biztosítva egy kényelmes és barátságos otthont. Ezek a családias környezetben található lakások kiváló lehetőség mindazok számára, akik a város közelségét és az otthon nyugalmát egyaránt keresik. A tervezett értéknövekedés okán befektetési céllal is érdemes megfontolni a vásárlást.
A CSOK+ kedvezmények igénybevételével pedig a fiatal családok számára különösen vonzó lehet.
Érdeklődjön még a szabad lakások iránt! Egyeztessen időpontot. Várom hívását!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Füredi Kapu (DunaHouse)

Dr. Kocsár Janka Ildikó
+36 30 205