Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8917877

Aranykulcs Ingatlaniroda

703 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Gáz (konvektor)
FŰTÉS
  • Fűtés Gáz (konvektor)
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Békés vármegyében, Gyulán a Késmárki utcában eladásra kínálunk egy 703 m2 telken elhelyezkedő, 74 m2 alapterületű beton alapú, tégla falazatú családi házat.

Az ingatlanhoz további helyiségek tartoznak : tárolók 17m2, állattartásra alkalmas épületek. garázs.

A házban megtalálható helyiségek: előszoba-közlekedő, konyha + étkező, kamra fürdőszoba, WC, két nagyméretű szoba. A padlástér beépíthető így további két szoba és vizes helyiség is kialakítható.

Fűtéséről konvektorok gondoskodnak, meleg víz ellátásáról kéményes gáz melegítő. Az ingatlan per, teher és igénymentes, teljes vételár kifizetése után rövid időn belül birtokba vehető! A ház jó állapotban van így akár egy festést követően költözhető.

Ajánljuk mindazon családoknak akiknek számít a természet közelsége. Óvoda, Iskolák, Üzletek, Buszmegálló gyalogosan 5-15 percen belül elérhetőek.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését várjuk hívását.

 

 

Szántó Nikoletta        Rotár Marianna

     

Ha további kérdése van, forduljon hozzám bizalommal! Ha hitelre van szüksége, a legkedvezőbbet megtalálom Önnek és az ügyintézés fáradalmait is átvállalom. Ügyvédet sem kell keresnie, mert irodánk ingatlan ügyekben jártas, profi ügyvédet biztosít az Ön részére. Mindent tud egy helyen intézni! Bízza profikra ingatlanügyeit!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Aranykulcs Ingatlaniroda

Szántó Nikoletta
+36 30 353