Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8918407

Openhouse - Győr belváros

128 m2
ALAPTERÜLET
4
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2016
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Az Openhouse Győr - Belváros Ingatlaniroda kínálatában eladó a #171557 hivatkozási számú győri társasházi lakás.

Győr-Nádorváros közkedvelt részén, egy 2016-ban épült, liftes társasház legfelső szintjén kínálunk eladásra egy páratlan adottságokkal rendelkező, 103 négyzetméteres, 4 szobás penthouse lakást.

Az ingatlant tágas, világos, modern kialakítású belső terek jellemzik és egy hatalmas 76,5 négyzetméteres terasz is tartozik hozzá, ahonnan minden napszakban lélegzetelállító kilátás nyílik.

A lakás elosztása: amerikai konyhás nappali, három külön bejáratú szoba, két fürdőszoba, gardróbszoba, háztartási helyiség és egy különálló WC – minden a kényelmes, praktikus életvitel szolgálatában. A lakás fűtését korszerű kettős rendszer biztosítja, amelyet hűtő-fűtő klímák egészítenek ki, így az otthon mindig kellemes hőmérsékletű.


A prémium minőségű nyílászárók szúnyoghálóval és redőnnyel ellátottak, a déli oldalon elektromos redőnyökkel.

A lakáshoz opcionálisan két zárt teremgarázs vásárolható egyenként 7.990.000 Ft-os áron.

A társasház csendes, de központi elhelyezkedése révén minden könnyen elérhető: buszmegálló, iskola, játszótér, üzletek és orvosi rendelő a közelben.

Ez az ingatlan tökéletes választás mindazok számára, akik exkluzív, elegáns otthont keresnek egy nyugodt, de jól megközelíthető környéken!

Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó győri társasházi lakás, vagy bármely más társasházi lakás és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.
Hivatkozási szám: #171557Az Openhouse Győr - Belváros Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.

A társasházi lakás vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.

Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Openhouse - Győr belváros

Herczeg Edina
+36 70 977