Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8876955

Duna House Győr

78 m2
ALAPTERÜLET
4
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2018
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó lakás Győr-Szitásdombon!

Győr és Vámosszabadi határában, a Gerlice utcában, I. emeleti, 79 nm-es, 3 szoba + nappalis lakás várja új tulajdonosát. Az ingatlan egy barátságos társasházban található, erkélyes, napfényes, és praktikus elrendezésű. A házközponti fűtés egyedi mérővel felszerelt, így a rezsiköltségek kedvezőek. A nappaliban egy modern elektromos kandalló gondoskodik a hangulatról, nyáron pedig a klíma biztosítja a kellemes hőmérsékletet. Az ablakokat redőnnyel és szúnyoghálóval látták el, hogy minden évszakban komfortos legyen az otthon.

Az épület rendezett udvarral rendelkezik, ahol a közösség összetartó és barátságos. A lakáshoz tartozik egy udvari beálló és egy saját, 3,4 nm-es tároló is.

Az elhelyezkedés ideális: az M1 autópálya, Szlovákia, az Árkád bevásárlóközpont és Győr belvárosa is néhány perc alatt elérhető, autóval vagy kerékpárral egyaránt. A tömegközlekedés is jól megoldott, így bárki számára könnyen megközelíthető.

Ez a lakás kiváló lehetőség mind családok, mind befektetők számára. Ha kérdése van, vagy szeretné megtekinteni, hívjon bizalommal!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Duna House Győr

Menyhárt Zsuzsa
+36 70 451