Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8916519

Openhouse Center - Győr Ingatlaniroda

49 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Az Openhouse Center - Győr Ingatlaniroda kínálatában eladó a #171533 hivatkozási számú győri társasházi lakás.
Győr-Adyvárosban, zöldövezetben eladó egy 49 nm-es, 2 szobás, világos lakás. Az ingatlan a 10 emeletes társasház 6. emeletén található, így gyönyörű panorámát kínál a környező parkra. A lakás 2022-ben teljes körű felújításon esett át, modern, ízléses kialakítást kapott. A tágas szobák és a világos színek barátságos, meghitt légkört teremtenek. A lakóközösség rendkívül összetartó, a környék pedig csendes és biztonságos.
Kiváló választás fiatal pároknak vagy befektetőknek! A lakás közelében minden megtalálható, amire szüksége lehet: iskolák, óvodák, boltok, játszóterek, tömegközlekedés. A Barátság-park lehetőséget nyújt a sportolásra és a kikapcsolódásra. A lakáshoz tartozó tároló is praktikus kiegészítő.



Elhelyezkedés: Zöldövezet, parkra néző, csendes, forgalommentes
Felújítás: Modern, ízléses, minőségi anyagok
Közlekedés: Buszmegállók a közelben, jó infrastruktúra
Lakóközösség: Összetartó, rendezett
További előnyök: Tároló, panoráma, világos terek
Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó győri társasházi lakás, vagy bármely más társasházi lakás és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #171533Az Openhouse Center - Győr Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A társasházi lakás vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Openhouse Center - Győr Ingatlaniroda

Bíró Andrea
+36 70 372