Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8898192

Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda

55 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Gáz (konvektor)
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Belső szintek 2
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1975
  • Fűtés Gáz (konvektor)
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Referens: NKEN/102004
Gyöngyösön a Róbert Károly utcában két szobás második emeleti, erkélyes lakás eladó.
A lakás négy évvel ezelőtt esett át egy nagyobb felújításon, akkor az összes nyílászáró hőszigetelre lett cserélve, valamint a fürdőszoba és a WC is akkor lett felújítva. A bejárati ajtó extra széles. A villanyvezetékek teljes egészében ki lettek cserélve, új megszakítók és fí-relé is be lett építve. A nappali szobában idén lett hűtő-fűtő klíma beépítve. A közös költség 11 ezer forint, a fűtés átalányban fizetve 12 ezer. A szobák szép állapotú parkettával vannak burkolva, az étkező pedig laminált lapos, a többi helyiség padlólapos.
A lakás fekvése kelet-nyugati, a konyha-étkező néz nyugatra, a hálószoba és a nappali keleti tájolású, parkra néző. A fürdőszoba zuhanyzós, a WC külön helyiségben található. Mivel a konyha-étkező tágas, akár amerikai konyhás nappalinak is lehet használni, berendezés kérdése, és a kamra egybenyitható ezzel a térrel, tehát még jobb elrendezésűvé is válhat - igény szerint.
A társasházban összesen 6 lakás van, csupa nyugdíjas, ezért nagyon csendes, nyugodt légkör az uralkodó.
A lakáshoz egy nagy méretű, 9 négyzetméteres tároló is tartozik. A közelben buszmegállók, Lidl, benzinkút, orvos, parkok, parkolók stb. megtalálhatók.
A lakás azonnal költözhető állapotú, szépen gondozott és folyamatosan karbantartott, jöjjön és találja meg benne álmai otthonát!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda

Nádudvariné Kovács Erzsébet Irodavezető
+36 70 424