Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8921979

Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda

71 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Távfűtés
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Belső szintek 3
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1979
  • Fűtés Távfűtés
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Referens: NKEN/102312
Gyöngyös belvárosában, a Koháry úton 10 emeletes épületben eladó egy három szobás, 71 négyzetméteres, felújított lakás. A lakás liftes épületben helyezkedik el, zárt függőfolyosóról nyílik, egy szinten négy lakás található, A szomszédság jó. A lakás 12 évvel ezelőtt esett át nagyobb felújításon. Akkor ki lettek cserélve a nyílászárók, hőszigetelt, műanyagra, redőny és szúnyogháló is beépítésre került. A vezetékek cseréje is ekkor történt meg, valamint a fürdőszoba felújítása és a egyik szoba laminált lappal történő burkolása is megvalósult. Ekkor az erkély is beépítésre került, így a nappali kb. 4 négyzetméterrel lett tágasabb.
A lakás szép állapotú, a burkolatok és a falak állapota is jó. Helyiségek: előszoba, konyha-étkező, folyosó. nappali, hálószoba, hálószoba, kamra, fürdőszoba és WC. A folyosó beépített szekrényekkel övezett. A lakás bútorzata megegyezés tárgyát képezheti.
Az ingatlan akár azonnal beköltözhető állapotú, tehermentes, saját, kb. 2 négyzetméteres tároló is tartozik hozzá. A közös költség 22 ezer forint, a fűtés távfűtés, nyáron 8, télen 18 ezer forintba került eddig, de akár hűtő-fűtő klímával is lehet fűteni.
Az ablakokból akár a Mátra panorámája is megcsodálható. A lakáshoz ingyenes parkolás is tartozik.
Ára kissé alkuképes, jöjjön, nézze meg és szeressen bele!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda

Nádudvariné Kovács Erzsébet Irodavezető
+36 70 424