Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8913119

Duna House - József körút

80 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2008
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Családi házas érzés, egy 4 lakásos társasházban.

Eladó Gyömrőn, csendes biztonságos utcában, 4 lakásos társasház fszt-i lakása, 443nm-es saját kerttel, valamit 2 állásos felszíni autó beállóval.

Az ingatlan 2008-ban épült, egy 4 lakásos társasház földszintjén helyezkedik el, 80nm-es alapterületén nappali + 2 hálószoba, és tágas étkező konyha kapott helyet, innen juthatunk ki a kényelmes méretű 18nm-es teraszra. Az ingatlan sarokkádas fürdőszobával, dupla wc-vel rendelkezik, a fűtést kombi cirkó kazán, és klíma berendezés biztosítja.

A kertben egy kisebb dísz tó, valamint egy szigetelt faház is található a kerti szerszámok tárolására.

A napfényes otthon nem csak a belső terekben kínál kellemes légkört, hanem a kert által nyújtott szabadidős lehetőségekkel, kiváló helyszínt nyújt családi és baráti összejövetelekhez.

A biztonságos környék nem csak a családok számára ideális, de bárki számára, aki értékeli a nyugalmat és a biztonságot. A helyi infrastruktúra kiváló, így mindössze néhány perc alatt elérhetők a boltok, iskolák, óvodák, valamint a közlekedési kapcsolatok is előnyösek, amelyek garantálják, hogy Gyömrő ideális választás legyen a lakóhelyünkre nézve.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Duna House - József körút

Pula Olivér
+36 30 824