Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8875285

Openhouse Sopron Ingatlaniroda

75 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Fertőszentmiklóson, egy öt lakásos társasház földszintjén található ez a kivételes 74,2 nm-es lakás, amelyhez 9 nm-es erkély és 45 nm-es wellness részleg tulajdoni hányad társul. Az épület 2019-ben teljeskörű felújításon esett át, így a lakások kiváló hangszigeteléssel rendelkeznek, garantálva a nyugodt és kényelmes életteret. A nyílászárók háromrétegű üvegezéssel és szúnyoghálóval vannak ellátva, emellett elektromos redőnyök beszerelése is lehetséges.

Az ingatlan egy amerikai konyhás-nappaliból, két hálószobából, fürdőkádas fürdőszobából és egy külön mosókonyhából áll. A lakás igény szerint a képeken látható bútorokkal együtt is megvásárolható.

Az alagsorban egy 270 nm-es exkluzív wellness részleg várja a lakókat, saját bárral, szaunával, szoláriummal, törökfürdővel, masszázshelyiséggel, épített nyugágyakkal és pihenőpadokkal, saját zuhanyzóval és öltözőkkel. A közös használatú 45 nm-es terasz tökéletes helyszínt biztosít baráti összejövetelekhez.A közösköltség a wellnes használattal együtt is rendkívűl kedvező.

A parkolás zárt udvari beállóban megoldott, ahol akár saját garázs építésére is van lehetőség.

Irányár: 75000000 Ft

Térkép

A hirdető elérhetősége

Openhouse Sopron Ingatlaniroda

Bérci- Krutzler Alexandra
+36 30 412